• Lisää kontrastia
 • Hae koulutusta
  Valitse ajankohta
  Alkaen:
  Päättyen:
  Valitse

  Haluaisitko vaihtaa alaa ja oppia valmistamaan erilaisia tuotteita, kuten esim. laatikkoruokia, salaatteja, einesleivonnaisia, kastikkeita, säilykkeitä ja annosruokia sekä saavuttaa monipuoliset valmiudet elintarviketeollisuuden ja elintarvikkeiden jalostuksen perustehtäviin? Silloin suuntasi voisi olla ELINTARVIKETEKNOLOGIAN osaamisala.

  KATSO ALAN KOULUTUS TÄSTÄ

  LUE MITEN TIINA PÄÄTYI ELINTARVIKEALALLE

   

  Jos taas sinua kiinnostaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä. Silloin urapolkusi voisi viedä sinut KOKIKSI.

  Kokin tehtävissä osaat valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot sekä laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle.

  KATSO KOKIN KOULUTUS TÄSTÄ

  ANTONI TÄHTÄÄ HUIPPUKOKIKSI

   

  Molemmat koulutukset ovat päätoimista opiskelua, johon voi hakea esim. KELA:n opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http:/www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus.

  Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on elintarvikealan tai ravitsemisalan työapaikka, jossa työskentelet vähintään 25 viikkotyötuntia. Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0631.