Activate English At Work

Ammattiala
YTO ja kielet
Opiskelutapa
Kaikki opiskelutavat
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
217 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Tarvitsetko englantia töissä mutta sinulla ei ole aikaa osallistua luokkaopetukseen? Verkko-opetuksen avulla voit kehittää kielitaitoasi oman aikataulusi mukaan.
Koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on englannin kielen perustiedot ja taidot hallussaan ja jotka haluavat kehittää työssä tarvittavaa kielitaitoa.
Kielivinkit auttavat sinua liike-elämän tilanteissa ja tekevät viestinnästäsi tehokkampaa. Voit hyödyntää vinkkejä esimerkiksi kokouksissa, neuvotteluissa ja keskusteluissa.
Kieliopin kertaus perusaikamuodoissa tekee viestinnän monilta osin sujuvammaksi.
Opettajana toimii kokenut natiivi-englantilainen Julian Dawe. Hänellä on liike-elämätausta ja yli 15 v. kokemus englannin kielen opettamisesta yrityksissä Etelä-Pohjanmaalla. Julian on puhunut suomen kieltä jo 20 vuotta ja omaksunut suomalaisen kulttuurin ja tavat.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutus toteutetaan Moodle- tai Office 365-ympäristössä, johon koulutusmateriaali tallennetaan. Opiskelija opiskelee omaan tahtiinsa ja saa kouluttajan tuen etäohjauksena Moodlen / Office 365:n kautta. Myös oppimistehtävät palautetaan Moodleen / Office 365-ympäristöön, johon kouluttaja antaa palautteensa.
Koulutuksen laajuus on non 15 tuntia itsenäistä opiskelua. Jokaiselle opiskelijalle on varattu 1,5 h henkilökohtaista ohjausta.
Koulutuksen hinta on 175 € + Alv 24 %.

Lisätietoja

Julian Dawe, p. 040 868 0803, julian.dawe(at)sedu.fi