Activate English At Work

Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
217 €
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle? / Kohderyhmä
Tarvitsetko englantia töissä mutta sinulla ei ole aikaa osallistua luokkaopetukseen? Verkko-opetuksen avulla voit kehittää kielitaitoasi oman aikataulusi mukaan.
Koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on englannin kielen perustiedot ja taidot hallussaan ja jotka haluavat kehittää työssä tarvittavaa kielitaitoa.
Sisältö
Kielivinkit auttavat sinua liike-elämän tilanteissa ja tekevät viestinnästäsi tehokkampaa. Voit hyödyntää vinkkejä esimerkiksi kokouksissa, neuvotteluissa ja keskusteluissa.
Kieliopin kertaus perusaikamuodoissa tekee viestinnän monilta osin sujuvammaksi.
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Opettajana toimii kokenut natiivi-englantilainen Julian Dawe. Hänellä on liike-elämätausta ja yli 15 v. kokemus englannin kielen opettamisesta yrityksissä Etelä-Pohjanmaalla. Julian on puhunut suomen kieltä jo 20 vuotta ja omaksunut suomalaisen kulttuurin ja tavat.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Koulutus toteutetaan Moodle- tai Office 365-ympäristössä, johon koulutusmateriaali tallennetaan. Opiskelija opiskelee omaan tahtiinsa ja saa kouluttajan tuen etäohjauksena Moodlen / Office 365:n kautta. Myös oppimistehtävät palautetaan Moodleen / Office 365-ympäristöön, johon kouluttaja antaa palautteensa.
Koulutuksen laajuus on non 15 tuntia itsenäistä opiskelua. Jokaiselle opiskelijalle on varattu 1,5 h henkilökohtaista ohjausta.
Koulutuksen hinta on 175 € + Alv 24 %.
Lisätietoja
Julian Dawe, p. 040 868 0803, julian.dawe(at)sedu.fi