Asbestin purkutyöt -koulutus 14. - 17.9.2020

Ammattiala
Puu ja rakentaminen
Aloituspäivä
14.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
930 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu asbestinpurkutöihin tuleville työntekijöille ja työnjohtajille.
Asbesti ja asbestin ominaisuudet, asbestipölyn terveydelle haitalliset ominaisuudet.
Lainsäädäntö:
Yrityksen asbestipurkutyövaltuutus ja purkajien asbestipurkutyöpätevyysvaatimukset. Asbestipitoiset tuotteet ja asbestin käyttö, asbestipurkumenetelmät, -työsuunnittelu, -laitteistot – ja mittaukset, osastointi, pölyämisen välttäminen, jätteiden käsittely ja työkohteen puhdistaminen, varautuminen hätätilanteisiin, purkutyökohteen loppusiivous ja suojusten purku, asbestia koskevat
työturvallisuussäädökset ja määräykset, työturvallisuus, henkilökohtaisten suojainten käyttö ja huolto, kiinteistön asbestikartoituksen suorittaminen ja raportointi ja asbestipurkutyöstä tiedottaminen.
Koulutus on pääsääntöisesti lähiopetusta, sisältäen käytännön harjoituksia. Asbestipurkutyöt ovat erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä, ja vain luvan saanut, koulutettu taho, pystyy tekemään asbestipurkutyöt. Teemme yhteistyötä Bestlab Oy:n kanssa, joka on asbestianalyysiä toteuttava laboratorio.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakeutuminen oheisesta linkistä viimeistään 28.8.2020. Kysy mahdollisuutta päästä opiskelemaan rakennusalaa sivuavalla työkokemuksella. Pääsyvaatimuksena vähintään kolmen vuoden kokemus rakennusalalta tai muuten hankittu muu ammatillinen osaaminen rakentamisesta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta.
HUOM. Tiedotamme sähköisesti, laitathan Ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteesi.

Lisätietoja

opettajat Jorma Mänty, puh. 040 868 0825 tai Leena Tuomisto, puh 040 076 1952
s-postit etunimi.sukunimi(at)sedu.fi