Asbestin purkutyöt -koulutus 9. - 12.9.2019

Aloituspäivä
Alkaa 09.09.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
930 €
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle? / Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu asbestinpurkutöihin tuleville työntekijöille ja työnjohtajille.
Sisältö
Asbesti ja asbestin ominaisuudet, asbestipölyn terveydelle haitalliset ominaisuudet.
Lainsäädäntö:
Yrityksen asbestipurkutyövaltuutus ja purkajien asbestipurkutyöpätevyysvaatimukset. Asbestipitoiset tuotteet ja asbestin käyttö, asbestipurkumenetelmät, -työsuunnittelu, -laitteistot – ja mittaukset, osastointi, pölyämisen välttäminen, jätteiden käsittely ja työkohteen puhdistaminen, varautuminen hätätilanteisiin, purkutyökohteen loppusiivous ja suojusten purku, asbestia koskevat
työturvallisuussäädökset ja määräykset, työturvallisuus, henkilökohtaisten suojainten käyttö ja huolto, kiinteistön asbestikartoituksen suorittaminen ja raportointi ja asbestipurkutyöstä tiedottaminen.
Mitä on hyvä tietää?
Koulutus on pääsääntöisesti lähiopetusta, sisältäen käytännön harjoituksia. Asbestipurkutyöt ovat erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä, ja vain luvan saanut, koulutettu taho, pystyy tekemään asbestipurkutyöt. Teemme yhteistyötä Bestlab Oy:n kanssa, joka on asbestianalyysiä toteuttava laboratorio.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hakeutuminen oheisesta linkistä viimeistään 1.9.2019. Kysy mahdollisuutta päästä opiskelemaan rakennusalaa sivuavalla työkokemuksella. Pääsyvaatimuksena vähintään kolmen vuoden kokemus rakennusalalta tai muuten hankittu muu ammatillinen osaaminen rakentamisesta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta.
HUOM. Tiedotamme sähköisesti, laitathan Ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteesi.
Koulutus toteutetaan mikäli hakijoita on riittävästi.
Lisätietoja
kouluttaja Jorma Mänty, puh. 040 868 0825 tai
kouluttaja Leena Tuomisto, puh 040 076 1952
s-postit etunimi.sukunimi(at)sedu.fi