Autoalan SFS-6002 -sähköturvallisuuskoulutus

Ammattiala
Autoala
Opiskelutapa
Kokopäiväopiskelu
Hinta
240 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu auto- ja kolarikorjaamoissa työskenteleville mekaanikoille/yrittäjille.

Mitä saat

2017 uudistetun standardin myötä sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 – koulutus.
Tämä tarkoittaa yhtä lailla renkaiden myyntiin ja vaihtotyöhön keskittyviä yrityksiä, tavanomaisia autokorjaamoita tai merkkiorganisaatioita. Ja ihan jokaista autoalan yritystä ja henkilöä, jotka huoltavat sähkö- tai hybridiautoja!
Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.
Koulutukseen sisältyy lähipäivän lisäksi vapaaehtoinen verkkomateriaali, jossa esimerkein ja harjoitustehtävien avulla voit valmentautua SFS-6002 kokeeseen. Samalla sähkö- ja hybridiautojen tekniikka tulee sinulle tutuksi.
Koulutuksen sisältö mm.
- Sähkötyöturvallisuuden keskeiset säädökset
- Sähkötekniikan perusteet
- Sähkön vaarat ja tapaturmat
- Suojausmenetelmät
- Sähköturvallisuuden organisointi
- Työskentelykäytännöt
- Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset
- Sallitut sähköasennukset
- Sähkö- ja hybridiajoneuvojen rakenne
- Sähkö- ja hybridiajoneuvojen kolariturvallisuus
- Työskentelyturvallisuus
Koulutus pidetään Sedu, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki, auto-osastolla.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakeutuminen alla olevan linkin kautta viimeistään 28.8.2022.
Koulutuksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan elokuun aikana.
Muistathan tarkastaa että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein, sillä tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti sähköpostin välityksellä.
Koulutuksen hinta on 240 € (sis. alv. 24%). Koulutuksen hintaan sisältyy lukumateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 5 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja.

Lisätietoja

Jani Mikkilä p. 040 868 0688, jani.mikkila(at)sedu.fi