Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Bosch, Autocom, Texa - järjestelmädiagnoosiohjelmistot 21.2.2019

Aloituspäivä
Alkaa 21.02.2019
Hinta
195 €
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle? / Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu autokorjaamoissa työskenteleville mekaanikoille/yrittäjille.
Sisältö
Koulutuksessa käydään läpi erilaisten järjestelmädiagnoosilaitteiden käyttöönottoon liityvät asiat, kuten asennusvaiheet sekä tarvittavat rekisteröinti/lisenssiasiat.
Koulutuksessa myös käydään läpi testilaitteiden toimintaa käytännössä harjoitustehtävien avulla. Uusien autojen korjaaminen ja huoltaminen edellyttää järjestelmätestilaitteiden sujuvaa käyttöä, siksi järjestelmädiagnoosilaitteiden käyttö kuuluu jokaisen asentajan perustaitoihin. Koulutuksessa käydään läpi mm. vikakoodien lukemista, erilaisten huoltojen resetointia, ajoneuvolle tehtäviä mukautuksia ja sopeutuksia sekä käydään läpi erilaisia mittausarvoja joita diagnoosilaitteella on mahdollista nähdä.
Koulutuspäivän aikana käydään läpi yksi järjestelmädiagnoosilaite kerrallaan ja koulutukseen osallistuvat saavat yhdessä päättää, minkä laitteen koulutuksen he haluavat.
Tarvittaessa koulutuspäiviä voidaan järjestää useampia, jos koulutukseen osallistuvat haluavat oppia käyttämään useampaa testilaitetta.
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Kouluttajilla on järjestelmädiagnoosilaitteiden käytöstä usean vuoden kokemus ja teemme myös kiinteätä yhteistyötä korjaamoiden kanssa, joten saat koulutuksessa paljon hyviä vinkkejä sujuvaan testilaitetyöskentelyyn.
Mitä saat
Koulutuksen jälkeen osaat sujuvasti käyttää Bosch, Autocom ja Texa - järjestelmädiagnoosiohjelmistoja. Koulutus antaa hyvät eväät diagnoositestilaitteiden käyttöön ja siten ajoneuvojen diagnosointi ja vianhaku helpottuu.
Koulutuksessa opitaan käytännössä eri testilaitteiden toiminta ja opitut taidot voi suoraan ottaa käyttöön autokorjaamossa.
Mitä on hyvä tietää?
Koulutuksessa tarvitset mukaan muistiinpanovälineet.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Ilmoittautuminen hakulomakelinkin kautta.
Koulutuksen järjestämispaikkakuntina voi olla Seinäjoki, Oulu, Lahti, Vantaa, Turku, Kuopio, Jyväskylä klo 8.45-16.00.
HUOM!
Muista merkitä ilmoittautumisen yhteydessä mille paikkakunnalle haluat osallistua.
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 8 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta, jos peruutus tehdään alle viisi työpäivää ennen koulutuksta.
Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja.
Koulutuksen hinta on 195€ (sis. alv. 24%). Koulutuksen hintaan sisältyy lukumateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.
Seinäjoki, Vantaa, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Lahti klo 8.45-16.00
Lisätietoja
Timo Kangastupa
p. 0400 378 916
timo.kangastupa(at)sedu.fi
Jarmo Korkiamäki
p. 040-6807271
jarmo.korkiamaki(at)sedu.fi