Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinten kouluttamisen osaamisala

Aloituspäivä
05.10.2018
Koulutuspaikka
Ilmajoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Kenelle?
Uusi koulutus tarjolla! Eläintenkouluttajan ammattiin valmentava koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka aiot työskennellä joko pää- tai sivutoimisesti eläinten kouluttajana, työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutus täydentää myös esim. maatalouslomittajan, eläintenhoitajan tai eläinalan yrittäjän osaamista.
Mitä saat?
Eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritettuasi osaat kouluttaa eläimiä itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä yrityksessä, joka tarjoaa eläinten kouluttamiseen tai käyttäytymiseen liittyviä palveluja. Osaat auttaa esimerkiksi eläinten ongelmakäyttäytymisen ratkaisemisessa, toimia lemmikkieläinten käyttäytymisneuvojan tai tuotantoeläinten käyttäytymisen asiantuntijan tehtävissä tai esim. kouluttaa hyötykoiria.
Sisältö
Koulutuksessa keskitytään pääasiassa koiran ja naudan kouluttamiseen. Lisäksi perehdytään seuraaviin eläinlajeihin: hevonen, kissa, pieneläimet.
Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä eläimiä kouluttamalla. Näytöissä osoitat osaavasi toimia vähintään 2 eläinlajin kouluttajana.
Koulutukseen sisältyy kaksi pakollista tutkinnon osaa: Eläinten hoito ja kouluttaminen, Eläintenkouluttajan asiakaspalvelu- ja työelämätaidot
Valinnaiseksi tutkinnon osaksi voit valita Eläinalan yritystoiminnan tai tutkinnon osan toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Lue lisää koulutuksesta tutkinnon perusteista https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/207452/naytto/tiedot.
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 2-4 pv/kk perjantaisin ja lauantaisin. Opintoihin sisältyy lähi-, etä- ja verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Kullekin opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS). Opinnot kestävät keskimäärin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan.
Koulutuksen ensimmäinen lähijakso on Ilmajoella 5.-6.10.2018.
Mitä on hyvä tietää?
Mikäli sinulla on riittävästi aikaisempaa osaamista, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaakin koulutusta. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on alan työpaikka tai oma alan yritys (vähintään 25 työtuntia/viikko).
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hae koulutukseen 30.9.2018 mennessä täyttämällä hakulomake! Vielä muutama paikka vapaana.
Saatuamme hakemuksesi kutsumme sinut haastatteluun, jossa varmistamme yhdessä keskustellen koulutuksen soveltuvuuden juuri sinulle sekä lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen osallistumismaksu on 700 €.
Osallistumismaksun voi maksaa myös erissä.
Lisätietoja
Irma Uusi-Laitila, p. 040 830 2434, irma.uusi-laitila(a)sedu.fi