Valitaan jokaiselle opiskelijalle alakohtaiset opinnot. Koulutus on pääsääntöisesti monimuotokoulutusta.
OSAAMISALAT:
Elintarvikealan osaamisala
• Elintarvikkeiden valmistaminen
• Juomien valmistaminen
• Kalatuotteiden valmistaminen
• Kasvistuotteiden valmistaminen
• Lemmikkieläinruokien valmistaminen
• Marja- ja hedelmä tuotteiden valmistaminen
• Myllytuotteiden valmistaminen
• Rehujen valmistaminen
• Valmisruokien valmistaminen
Liha-alan osaamisala
• Siipikarjan tai punaisenlihan teurastaminen
• Siipikarjan liha tai punaisen lihan leikkaaminen
• Lihatuotteiden valmistaminen
• Raakalihatuotteiden valmistaminen
• Lopetusasetuksen mukainen toiminta teurastamossa
• Siipikarjan lihan tai punaisen lihan tarkastaminen
Lisäksi voit valita valinnaisia osia mm. Elintarvikkeiden varastointi- ja lähettämötoiminnot tai Pakkaaminen elintarviketeollisuudessa. Tutkintoon voidaan sisällyttää myös ammatillisen tutkinnon osan tai osia toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta