• Lisää kontrastia
 • Englanninkielen koulutusta henkilökohtaisesti tai pienille ryhmille

  Ammattiala
  YTO ja kielet
  Aloituspäivä
  Joustava aloitus
  Koulutuspaikka
  Seinäjoki
  Hinta
  0 €

  Kenelle? / Kohderyhmä

  Tarjoamme englannin kielen koulutuksia ja käännöspalveluita yksityisille, yrityksille ja henkilökunnalle tarpeen mukaan.
  Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.
  Tarvittaessa räätälöimme yritykselle oman koulutuksen ja se voidaan toteuttaa yrityksen valitsemassa paikassa ja ajankohtana.
  Voimme harjoitella yrityksen omien myynti- ja asiakaspalvelutilanteiden hoitamista englannin kielellä ja näin parantaa mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla.
  Henkilökunnan tehokas englanninkielen käyttö kasvattaa yrityksen tulosta. Englantia voidaan opetella myös normaalin työn ohessa, jolloin ajankäyttö tehostuu, miettien samalla yhdessä uusia ideoita ja toimintatapoja.
  Tarjoamme myös henkilökohtaista englannin kielen valmennusta.

  Mitä saat

  Koulutuksen tavoitteena on työntekijöiden/henkilöstön englannin kielen parantaminen, jotta kielen ammattimainen käyttö olisi jatkossa tehokkaampaa.
  Koulutuksen sisältö voi koostua eri osa-alueista, esimerkiksi esiintyminen englanniksi, asiakastapaamiset, neuvottelut tai englannin kielen käyttö puhelimessa.
  Opettajana toimii kokenut natiivi-englantilainen Julian Dawe. Hänellä on liike-elämätausta ja yli 15 v. kokemus englannin kielen opettamisesta yrityksissä Etelä-Pohjanmaalla.
  Julian on puhunut suomen kieltä jo 20 vuotta ja omaksunut suomalaisen kulttuurin ja tavat.

  Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

  Joustava haku
  Koulutukset toteutetaan sopimuksen mukaan.
  Hinta sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja

  Julian Dawe, p. 040 868 0803, julian.dawe(at)sedu.fi