Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Henkilöautojen huoltotyöt autonvalmistajien ohjeilla 14.3.2019

Aloituspäivä
Alkaa 14.03.2019
Hinta
195 €
Kenelle? / Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu autokorjaamoissa työskenteleville mekaanikoille/yrittäjille.
Sisältö
Koulutuksessa käydään läpi eri autonvalmistajien merkkikohtaiset ohjelmistot (portaalit) joilla huoltokaavakkeita voidaan luoda. Käymme läpi myös mitä huoltokaavakkeissa tarkoitetut erilaiset tarkastuskohteet tarkoittavat.
Koulutuksen sisältöön kuuluu myös erilaisten huoltojen läpikäynti ja niiden veloittaminen asiakkaalta.
Ajoneuvot tulisi aina huoltaa autonvalmistajan ohjeiden mukaan jotta ajoneuvo pysyy valmistajan määrittelemässä kunnossa koko sen käyttöiän. Oikein tehtyjen huoltojen avulla voidaan ennaltaehkäistä ajoneuvon erilaisten vikojen ja toimintahäiriöiden syntyminen. Ryhmäpoikkeusasetuksen ansiosta autovalmistajat ovat velvollisia luovuttamaan automerkkikohtaiset huolto-ohjeet myös merkkiriippumattomille korjaamoille.
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Kouluttajilla on usean vuoden kokemus ajoneuvojen huoltamisesta ja teemme myös kiinteätä yhteistyötä korjaamoiden kanssa, joten saat koulutuksessa paljon hyviä vinkkejä sujuvaan korjaamotyöskentelyyn.
Mitä saat
Koulutuksen jälkeen osaat tehdä henkilöautoon huoltoja autonvalmistajan merkkikohtaisilla ohjeilla. Koulutuksen käynyt henkilö voi tehdä erilaisia huoltoja myös takuun alaisiin autoihin ilman, että autonvalmistajan myöntämä takuu katkeaa. Koulutuksessa opitaan käytännössä miten arilaisia huoltokaavakkeita luodaan eri autonvalmistajien ohjelmistoilla.
Mitä on hyvä tietää?
Koulutuksessa tarvitset oman tietokoneen ja pankki/luottokortin lisenssi ja rekisteröitymismaksuja varten. Varmista myös, että sinulla on toimiva sähköposti.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Ilmoittautuminen hakulomakelinkin kautta.
Koulutuksen järjestämispaikkakuntina voi olla Seinäjoki, Oulu, Lahti, Vantaa, Turku, Kuopio, Jyväskylä klo 8.45-16.00.
HUOM!
Muista merkitä ilmoittautumisen yhteydessä mille paikkakunnalle haluat osallistua.
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 8 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta, jos peruutus tehdään alle viisi työpäivää ennen koulutuksta.
Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja.
Koulutuksen hinta on 195€ (sis. alv. 24%). Koulutuksen hintaan sisältyy lukumateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.
Seinäjoki, Vantaa, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Lahti klo 8.45-16.00
Lisätietoja
Timo Kangastupa
p. 0400 378 916
timo.kangastupa(at)sedu.fi
Jarmo Korkiamäki
p. 040 680 7271
jarmo.korkiamaki(at)sedu.fi