Henkilökohtainen avustaja Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Aloituspäivä
Alkaa 20.08.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
80 pv
Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotialille, joilla on aito kiinnostus alaan tai halu vaihtaa alaa. Riittävät opiskeluvalmiudet, alaan soveltuva terveydentila ja kiinnostus asiakaspalveluhenkiseen, vastuulliseen ja itsenäiseen palvelutyöhön on välttämättömyys.
Sisältö
Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti. Opetus toteutetaan sisältäen lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua, sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
Miksi Sedu?
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Mitä saat?
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon kotityöpalvelujen osaamisala antaa sinulle valmiuksia työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Tässä koulutuksessa voit suorittaa tästä tutkinnosta Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen ja Henkilökohtaisena avustajana toimiminen tutkinnon osat.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hakeutuminen tapahtuu www.te-palvelut.fi – jätä hakemus tiedot –välilehdellä olevasta jätä hakemus tiedot -välilehdellä olevasta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa henkilökohtaisesti ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti.
Haastattelut pidetään Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Seinäjoen toimipaikassa. Haastateltaville lähetetään kirjallinen kutsu tai tekstiviesti.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutus on osallistujalle maksuton.
Lisätietoja
Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta
Vastuuohjaaja: Sirpa Kallionpää p 040 8680744
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi