Hitsausrobotiikka virtuaaliympäristössä (700668)

Ammattiala
Kone- ja tuotantotekniikka
Koulutustyyppi
Ei tutkintotavoitetta
Opiskelutapa
Päiväopiskelu
Aloituspäivä
22.11.2021
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
19 pv

Kenelle?

Koulutus soveltuu hitsausrobotiikasta sekä simuloinnista kiinnostuneille.

Mitä saat?

Tässä koulutuksessa tulet käyttämään simulaattoriavusteista hitsausrobotin ohjelmointia. Koulutuksessa saat selkeän näkemyksen hitsaussimulaattorin käytöstä.
Koulutuksen alussa on orientaatiojakso 10 pv. Orientaatiojakson jälkeen opiskelija voi palata ilman seuraamuksia työnhakijaksi TE-toimistoon, mikäli koulutusvalinta osoittautuu virheelliseksi.
- Aloituspäivä ja ohjaus
- Turvallisuus, ergonomia ja ympäristö
- Hitsausrobotiikan simulaattori harjoittelu
- Yrityskäynti
- Hitsausrobotin kiinnittimet
- Henkilökohtaiset keskustelut ja jatkosuunnitelma
Koulutuksen kesto on 19 päivää.
Virtuaalimaailma tuo aivan uudenlaisen näkökulman hitsausrobotiikkaan ja tämän vuoksi simulaattori ohjelmointi on sekä haastavaa että palkitsevaa. Toteutus on jatko-osa hitsausrobotiikkaa verkossa koulutukselle ja antaa hyvät edellytykset hitsausrobotin etäohjelmointiin. Jos sinulla on aikaisempaa osaamista ABB robotiikasta, voit hakea myös suoraan tähän koulutukseen. Harjoitteita tehdään ohjatun harjoittelun lisäksi myös itsenäisesti, joten myös omatoimisuutta vaaditaan. Koulutus vaatii tietotekniikan osaamista ja perustasontietämystä 3D-mallinnuksesta.
Sisältö

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jätä hakemus oheisesta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’). Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti, sillä hakemuspapereiden perusteella valitaan osa hakijoista haastatteluun. Koulutuksen haastattelukutsut ja valintatiedot toimitetaan tekstiviestinä.
Tiedot heijastuvat myös Oma asiointi -palveluun ja ovat nähtävissä heti tallennuksen jälkeen, joten voit seurata valintatietojasi www.te-palvelut.fi -> Asioi verkossa -> Henkilöasiakkaalle -> Oma asiointi -palvelu.
Koulutuksen hakuaika päättyy 7.11.2021
Koulutus alkaa 22.11.2021

Lisätietoja

Sedun kouluttajalta Aki Alanen, 040 680 7686, aki.alanen(at)sedu.fi
Juha Lahnalakso, juha.lahnalakso(at)sedu.fi, +358 40 868 0678