Hygieniakoulutus 13.2.2020

Aloituspäivä
Alkaa 13.02.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
80 €
Kenelle? / Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Sisältö
Koulutus muodostuu luennoista ja itsenäisestä työskentelystä jaetun materiaalin pohjalta.
- Elintarvikelainsäädäntö
- Viranomaisvalvonta
- Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäiseminen, hygieeniset työtavat
- Omavalvonta ja työntekijän henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito ja jätehuolto
- Mikrobiologian perusteet
Tutustu ennen koulutuspäivää itseopiskeluaineistoon:
Testiin voi valmistautua itsenäisesti Eviran aineistojen pohjalta:
https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/tietoa-hygieniapassista-selkosuomeksi/hygieniaosaaminen/ ja http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
Mitä saat
Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille hygieniaosaamista ja varmistaa toiminnan laatua.
Mitä on hyvä tietää?
Koulutuspäivän aikataulu: klo 10:00 - 15:00.
Koulutuksen päätteeksi on hygieniatesti klo 15.00-16.00.
Koulutus ja testi 80 € (sis. Alv 24 %). Hinta sisältää testin.
Uusintatestin hinta on 30 €.
HUOM!
Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi, merkitsethän myös sähköpostiosoitteesi, sillä pyrimme laittamaan kaiken tiedottamisen sähköisesti.
Kokonaan perumatta jätetty osallistuminen laskutetaan kokonaisuudessaan.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Järjestämme koulutuksia lisäksi sopimuksen mukaan yrityksille ja yhteisöille hygieniatestiin valmentavaa koulutusta räätälöidysti.
Lisätietoja
Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422
sähköposti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi!