Hygieniakoulutus 15.2.2021

Ammattiala
Ruoka ja matkailu
Aloituspäivä
15.02.2021
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
80 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.

Mitä saat

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa elintarvikehuoneistoissa työskenteleville henkilöille hygieniaosaamista ja varmistaa toiminnan laatua.
Koulutus muodostuu luennoista ja itsenäisestä työskentelystä jaetun materiaalin pohjalta.
- Elintarvikelainsäädäntö
- Viranomaisvalvonta
- Ruokamyrkytykset ja niiden ehkäiseminen, hygieeniset työtavat
- Omavalvonta ja työntekijän henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito ja jätehuolto
- Mikrobiologian perusteet
Tutustu ennen koulutuspäivää itseopiskeluaineistoon:
Testiin voi valmistautua itsenäisesti Eviran aineistojen pohjalta:
https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/tietoa-hygieniapassista-selkosuomeksi/hygieniaosaaminen/ ja http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
Koulutuspäivän aikataulu: klo 10:00 - 15:00.
Koulutuksen päätteeksi on hygieniatesti klo 15.00-16.00.
Koulutus ja testi 80 € (sis. Alv 24 %). Hinta sisältää testin.
Uusintatestin hinta on 30 €.
HUOM!
Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi, merkitsethän myös sähköpostiosoitteesi, sillä pyrimme laittamaan kaiken tiedottamisen sähköisesti.
Kokonaan perumatta jätetty osallistuminen laskutetaan kokonaisuudessaan.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 1.1.2021.
Järjestämme koulutuksia lisäksi sopimuksen mukaan yrityksille ja yhteisöille hygieniatestiin valmentavaa koulutusta räätälöidysti.

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422
s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki