Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Johtamisen osaamisala

Aloituspäivä
14.01.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Kenelle?
Johtajille, joilla on vahva käytännön kokemus johtamisesta yksityisellä tai julkisella sektorilla
Mitä saat?
Koulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.
Sisältö
Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: http://www.esimiesareena.fi/fi/Aikataulu . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.
Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.
Miksi Sedu?
Esimiesareenalla opiskelee monipuolisesti eri alojen esimiehiä ja johtajia, yhteensä noin 150. Saat koulutuksen kautta hyvän tilaisuuden oman verkostosi kehittämiseen.
Sinua kouluttaa joukko SeAMKin ja Sedun kouluttajia, yrittäjiä ja oman alansa arvostettuja asiantuntijoita.
Sinulla on mahdollisuus hankkia myös tutkintoasi ja valmennusta tukeva DiSC® -käyttäytymisanalyysi, joka auttaa sinua mm. tunnistamaan oman ja toisten tavan olla vuorovaikutuksessa, mukauttamaan omaa käyttäytymistä tilanteen vaatimalla tavalla, tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteet omassa vuorovaikutuksessa yleensä ja esimiehenä, rakentamaan keskinäistä yhteisymmärrystä sekä synnyttämään yhteisen kielen keskustella erilaisuudesta, vahvuuksista ja heikkouksista. Analyysin hinta on 225 € (sis. alv 24 %) kaikille tutkintoa suorittaville opiskelijoille. Muille hinta on 250 € (sis. alv 24%). Raportti käydään kanssasi läpi henkilökohtaisesti.
Mitä on hyvä tietää?
Esimiesareenalla voi suorittaa esimies- tai johtamistutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.
Katso lisää: http://esimiesareena.fi/fi/Tutkinto .
Tutkinnon välisiä eroja voit tarkastella: http://esimiesareena.fi/fi/Kenelle-ja-hakeutuminen .
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden.
14.1.2019 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 11.01.2019.
Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.
Pidämme koulutuksesta infotilaisuuksia osoitteessa Rastaantaival 2, Seinäjoki (auditorio) klo 15-16 seuraavina päivinä: 8.10., 23.10., 29.10., 8.11., 12.11. ja 21.11.2018
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Lisätietoja
Anitta Purhonen p. 040 8680 829, anitta.purhonen(at)sedu.fi
Päivi Katajamäki p. 040 8680 192, paivi.katajamaki(at)sedu.fi
Marja-Liisa Vettenranta p. 040 5823 968, marja-liisa.vettenranta(at)sedu.fi
Pauliina Talvitie p. 040 8302 382, pauliina.talvitie(at)seamk.fi.