Lääkemestarin koulutus (oppisopimus)

Ammattiala
Esimiestyö, johtaminen ja työhyvinvointi
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Oppisopimuskoulutus (Sedu Oppisopimuspalvelut)
Aloituspäivä
Alkaa 06.11.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp

Kenelle?

Farmaseuteille ja hoitajille, jotka ovat vastuussa lääkehoidosta tai ottavat koulutuksen aikana vastuun lähiesimiehenä lääkehuollon prosesseista. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Mitä saat?

Pääset syventämään paikallista moniammatillista yhteistyötä ja kehittämään oman organisaatiosi lääkityksen tarkistusta ja lääkehoidon arviointiprosessia. Opit myös arvioimaan asiakkaiden lääkityksiä kokonaisvaltaisesti oman ammattiryhmäsi työn näkökulmasta.
Pääset rakentamaan koulutuksen aikana lääkehoidon turvallisuutta monesta näkökulmasta. Vahvistat moniammatillisia verkostojasi, toteutat lääkehoidon arviointipalvelua sekä teet lääkehoidon arviointeja asiakkaille.
Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää ja kestää n. 1,5 vuotta.
Lääkeakatemia ja Sedu toteuttavat lääkemestarin koulutuksen yhteistyössä. Koulutuksesta ja lähipäivistä vastaa Lääkeakatemia ja tutkintojen suorittamisesta Sedu.
Lääkemestarin koulutus suoritetaan viralliseen tutkintoon, lähiesimiestyön ammattitutkintoon tai liiketoiminnan ammattitutkintoon, räätälöitynä kokonaisuutena.
Koko tutkinnon suorittaneella voi olla mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä (400 €). Lisätietoja ja tarkemmat kriteerit löydät: https://www.tyollisyysrahasto.fi/
Oppisopimuksella suoritettuna koulutus on sinulle maksuton.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakeudu koulutukseen 04.11.2019 mennessä. Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi. Ryhmät käynnistyvät min. 12 hengen osallistujamäärällä.

Lisätietoja

Koulutuksesta Leni Kuivaniemi, Lääkeakatemia p. 050 461 1132, Leni(at)medwell.fi
Tutkinnoista Päivi Katajamäki, Sedu p.040 868 0192, paivi.katajamaki(at)sedu.fi
Oppisopimuksesta Sedun oppisopimustoimistosta p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi. Mikäli olet jo sopinut työnantajasi kanssa suorittavasi tutkinnon oppisopimuksella, täytättehän molemmat tietonne tänne, kiitos: https://oppisopimus.sedu.fi/yleiset/esitietoryhmat.aspx. Otamme teihin yhteyttä, kun molempien tiedot näkyvät järjestelmässämme.