Liiketoiminnan ammattitutkinto (myyjä/tekninen myyjä)

Ammattiala
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu, Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
08.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Sinulle, joka työskentelet tai olet työskennellyt myyjänä, teknisenä myyjänä tai b2b-myyjänä. Työpaikkasi voi olla päivittäistavarakaupassa, erikoisliikkeessä tai muissa myyntitehtävissä. Voit myös etsiä uutta uraa myynnistä.
Haluat opiskella juuri sitä mitä tarvitset. Haluat vahvistaa osaamistasi esim. myynnissä, markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa. Voit opiskella päätoimisesti tai joustavasti työn ohessa, esim. oppisopimuksella. Koulutuksen alussa sinulla ei tarvitse olla alan työssäoppimis- tai työpaikkaa. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia.
Koulutuksen alussa opetus järjestetään verkossa, mutta lähiopetuksen tullessa taas mahdolliseksi siirrytään lähiopetukseen. Opintojen edetessä näytöt tulee suorittaa työelämässä.

Mitä saat?

Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan) suoritettuasi
- osaat suunnitella ja toteuttaa myyntityötä kannattavasti
- osaat seurata myynnin kannattavuutta
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja
- osaat suunnitella ja toteuttaa digitaalista markkinointia sekä markkinointiviestintää
- osaat myydä, olet myyjä!
Valmistuttuasi voit toimia myyjänä, teknisenä myyjänä, b2b-myyjänä, tuoteryhmävastaavana, myyntineuvottelijana, asiakkuuspäällikkönä tai esim. markkinointiviestinnän tehtävissä.
Myynnin ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Koulutuksen aikana suoritat pakollisen Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnonosan. Lisäksi valitset yhden seuraavista: Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tai Markkinointiviestinnän toimeksianto. Edellisten lisäksi vahvistat osaamistasi joko myyntityössä, tuoteryhmätyöskentelyssä tai asiakkuuksien hallinnassa.
Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaaminen ja koulutus. Opiskeluohjelmasi ja lähipäivien määrä suunnitellaan yhdessä. Voit sisällyttää opintoihisi myös muita tutkinnonosia kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaan.
Jos sinulla on riittävästi tutkinnossa vaadittavaa osaamista jo nyt, voit suorittaa tutkinnon erittäin nopealla aikataululla.
Sedun opettajat ovat kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin ammattilaisten kouluttajia. Ammattitutkintoja (liiketoiminnan ammattitutkinto tai myynnin ammattitutkinto) on suoritettu yli 100 alan yrityksessä. Meiltä valmistuu tyytyväisiä opiskelijoita. Sedussa opiskelet rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Osallistumismaksu on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:
https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden! Aloittaa voit vaikka heti.
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Mikäli haluat sisällyttää opintoihisi myös vartijan koulutuksen, mainitse tämä hakemuksessasi. Vastaanotettuamme hakemuksesi sovimme henkilökohtaisen haastattelun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi. Haastattelu toteutetaan yhdessä sovitun mukaisesti, esim. etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja

Leila Ylikantola, p. 040 868 0842,
Mikael Salin, p. 040 868 0810
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.