Liiketoiminnan ammattitutkinto (taloushallinnon osaaja)

Aloituspäivä
Alkaa 03.09.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Kenelle?
Sinulle, joka työskentelet tai olet työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Hallitset jo taloushallinnon perusasiat. Haluat vahvistaa osaamistasi taloushallinnon työtehtäviin liittyen. Voit valita seuraavista opintopoluista itsellesi parhaiten soveltuvan: kirjanpitäjä, reskontranhoitaja tai palkanlaskija.
Sisältö
Koulutuksen aikana opiskelet omaan opintopolkuusi kuuluvia sisältöjä, kuten kirjanpitoa, palkanlaskentaa, osto- ja myyntireskontraa. Opintosi suunnitellaan kanssasi yksilöllisesti ja aikaisempi osaamisesi huomioidaan.
Opinnot ovat monimuotoisia ja ne koostuvat lähiopetuspäivistä ja verkko-opinnoista. Näytöt suoritetaan alan työpaikoilla.
Miksi Sedu?
Taloushallinnon ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon voit suuntautua joko myynnin ja markkinointiviestinnän, sihteerin tai taloushallinnon tehtäviin.
Mitä saat?
Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Taloushallinnon osaamisala) suoritettuasi
- voit toimia taloushallinnon tehtävissä eri kokoisissa yrityksissä tai organisaatioissa
Kirjanpitäjän opintopolun suoritettuasi hallitset kaksi osa-aluetta valintasi mukaan:
- kuukausittaisen kirjanpidon laatimisen
- tilinpäätöksen tekemisen
- kannattavuuslaskennan ja budjetoinnin
Reskontranhoitajan opintopolun suoritettuasi:
- hoidat organisaation osto- ja myyntireskontraa
- tuotat ja analysoit talouden tunnuslukuja
Palkanlaskijan opintopolun suoritettuasi:
- hoidat yrityksen palkkahallintoa
- hoidat myynti- ja ostoreskontraa tai hallitset kuukausittaisen kirjanpidon laatimisen valitsemastasi tutkinnonosasta riippuen
Mitä on hyvä tietää?
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Haku 3.9.2019 alkavaan aloitukseen päättyy 20.8.2019. Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Päivi Olli, p. 040 680 7657
(puhelut mieluiten 1.8. alkaen)
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi