Liiketoiminnan ammattitutkinto (turvamyyjä)

Ammattiala
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu
Aloituspäivä
13.04.2021
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Sinulle, joka työskentelet myyntityössä ja haluat vahvistaa osaamistasi haastavissa asiakaspalvelutilanteissa. Työskentelet tehtävissä, jossa on hyötyä vartijan osaamisesta. Työpaikkasi voi olla päivittäistavarakaupassa, liikenneasemalla, kioskissa, erikoisliikkeessä tai muissa myyntitehtävissä. Voit myös etsiä uutta uraa myynnistä.
Haluat opiskella juuri sitä mitä tarvitset. Haluat vahvistaa osaamistasi esim. haastavissa asiakaspalvelutilanteissa ja myynnissä. Voit opiskella päätoimisesti tai joustavasti työn ohessa, esim. oppisopimuksella. Koulutuksen alussa sinulla ei tarvitse olla alan työssäoppimis- tai työpaikkaa. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia.
Koronatilanteen vaatiessa opetus järjestetään verkossa. Opintojen edetessä näytöt tulee suorittaa työelämässä.

Mitä saat?

Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan) suoritettuasi
- sinulla on vartijan perusosaaminen, joka helpottaa työtäsi haastavissa tilanteissa
- olet suorittanut arvokkaan vartijan koulutuksen osana liiketoiminnan ammattitutkintoa
- osaat suunnitella ja toteuttaa myyntityötä kannattavasti
- osaat seurata myynnin kannattavuutta
- hallitset asiakaspalvelun ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja
- osaat myydä, olet turvamyyjä!
Valmistuttuasi voit toimia turvamyyjänä, myyjänä tai esim. tuoteryhmävastaavana.
Myynnin ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Koulutuksen aikana suoritat pakollisen Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnonosan. Lisäksi valitset yhden seuraavista: Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tai Markkinointiviestinnän toimeksianto. Edellisten lisäksi vahvistat osaamistasi joko myyntityössä, tuoteryhmätyöskentelyssä tai asiakkuuksien hallinnassa. Tämän lisäksi suoritat ylimääräisen Vartijan koulutus -tutkinnonosan (120 t) Turvallisuusalan ammattitutkinnosta.
Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaaminen ja koulutus. Opiskeluohjelmasi ja lähipäivien määrä suunnitellaan yhdessä. Vartijan koulutus toteutetaan yhteisen aikataulutuksen mukaisesti. Voit sisällyttää opintoihisi myös muita tutkinnonosia kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaan.
Jos sinulla on riittävästi tutkinnossa vaadittavaa osaamista jo nyt, voit suorittaa tutkinnon erittäin nopealla aikataululla.
Sedun opettajat ovat kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin ammattilaisten kouluttajia. Ammattitutkintoja (liiketoiminnan ammattitutkinto tai myynnin ammattitutkinto) on suoritettu yli 100 alan yrityksessä. Meiltä valmistuu tyytyväisiä opiskelijoita. Sedussa opiskelet rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Osallistumismaksu on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:
https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden!
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Mikäli haluat sisällyttää opintoihisi myös vartijan koulutuksen, mainitse tämä hakemuksessasi. Vastaanotettuamme hakemuksesi sovimme henkilökohtaisen haastattelun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi. Haastattelu toteutetaan yhdessä sovitun mukaisesti, esim. etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja

Leila Ylikantola, p. 040 868 0842,
Mikael Salin, p. 040 868 0810
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.