Liiketoiminnan ammattitutkinto (myyjä/b2b-myyjä/turvamyyjä)

Aloituspäivä
Alkaa 03.09.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Kenelle?
Sinulle, joka työskentelet tai olet työskennellyt myyjänä b2b-myynnissä, erikoisliikkeessä tai esimerkiksi päivittäistavarakaupassa. Haluat vahvistaa osaamistasi myynnissä, markkinointiviestinnässä tai haastavissa asiakastilanteissa tai etsit uutta uraa myyntitehtävistä.
Sisältö
Koulutuksen aikana suoritat pakollisen Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnonosan. Lisäksi valitset yhden seuraavista: Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tai Markkinointiviestinnän toimeksianto. Edellisten lisäksi vahvistat osaamistasi joko myyntityössä tai tuoteryhmätyöskentelyssä.
Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaaminen ja koulutus. Voit sisällyttää opintoihisi myös muita tutkinnonosia kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaan. Jos haluat työskennellä turvamyyjänä, opiskelusuunnitelmaasi voidaan sisällyttää vartijan koulutus. Lähipäiviä järjestetään keskimäärin 2-3/kk.
Miksi Sedu?
Myynnin ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon voit suuntautua joko myynnin ja markkinointiviestinnän, sihteerin tai taloushallinnon tehtäviin. Uutena mahdollisuutena tarjoamme koulutuksen turvamyyjän tehtäviin. Turvamyyjät tekevät samaan aikaan myyjän töitä sekä pitävät huolta kaupan turvallisuudesta.
Mitä saat?
Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan) suoritettuasi
- tunnet laajasti kaupan alaa ja sinulla on näkemystä tulevaisuuden kaupasta
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja
- osaat myydä, olet myyjä!
- osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä markkinointiviestintää
Valmistuttuasi voit toimia myyjänä, tuoteryhmävastaavana, myyntineuvottelijana, markkinointiviestinnän tehtävissä, myymälässä tai b2b-myynnissä.
Uutta! Nyt voit suorittaa osana liiketoiminnan ammattitutkintoa myös vartijan koulutuksen (25 osp). Vartijan koulutukseen on mahdollisuus viidellä opiskelijalla
Mitä on hyvä tietää?
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Haku 3.9.2019 alkavaan aloitukseen päättyy 20.8.2019. Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Mikäli haluat sisällyttää opintoihisi myös vartijan koulutuksen, mainitse tämä hakemuksessasi. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Leila Ylikantola, p. 040 868 0842,
Mikael Salin, p. 040 868 0810
(puhelut mieluiten 1.8. alkaen)
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.