Liiketoiminnan ammattitutkinto (sihteeri tai assistentti)

Aloituspäivä
Alkaa 03.09.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle?
Sinulle, joka haluat työskennellä sihteerinä viestintä- ja markkinointipalveluissa, HR-palveluissa, kokous- tai toimistopalveluissa. Tavoitteesi voi olla myös tapahtuma-assistentin, projektisihteerin tai taloushallinnon sihteerin työ.
Sisältö
Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt liiketalouden sekä johtamisen ja esimiestyön teematarjottimilta henkilökohtaisen osaamisen kehittämistavoitteesi mukaan. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta. Sihteeriopintojen aikana vahvistat sekä kieli- että kielenhuollollisia taitoja ja kehityt tietotekniikan käyttäjänä.
Liiketalouden ammattitutkintoon johtavat opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta sekä näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja suunnitelmassa (HOKS) huomioidaan aikaisempi osaaminen ja koulutus. Teemapäivien aikataulutus suunnitellaan koko opintojen ajalle siten, että pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.
Miksi Sedu?
Sihteerin ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon voit suuntautua joko myynnin ja markkinointiviestinnän, sihteerin tai taloushallinnon tehtäviin. Nyt voit valita sisältöjä sihteeriopintoihin myös johtamisen ja esimiestyön tarjonnasta.
Mitä saat?
Suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon pätevöidyt sihteeriksi tai assistentiksi päätoimisesti opiskellen tai joustavasti työn tai työelämässä tapahtuvan oppimisen ohessa. Virallinen todistus osaamisestasi vahvistaa ammatillista profiiliasi ja tuo uutta tietoa ja ideoita työhön.
Valmistuttuasi voit toimia esim. sihteerin, assistentin, aulasihteerin, palvelusihteerin, HR-sihteerin, HR-assistentin, henkilöstösihteerin, henkilöstöassistentin, kokouspalvelusihteerin, palveluassistentin, taloussihteerin, talousassistentin, tapahtumamarkkinoijan, tapahtuma-assistentin, viestintäsihteerin tai viestintäassistentin työtehtävissä.
Mitä on hyvä tietää?
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Haku 3.9.2019 alkavaan aloitukseen päättyy 20.8.2019. Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Helena Kivimäki, p. 040 868 0811
(puhelut mieluiten 1.8. alkaen)
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.