Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Liiketoiminnan ammattitutkinto, terveydenhuollon sihteeri

Aloituspäivä
Alkaa 05.02.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle?
Sinulle, joka hallitset terveydenhoidon perusteet ja/tai teet osastonsihteerin työtä ja haluat päivittää osaamistasi. Kouluttautumalla terveydenhuollon sihteeriksi hankit uutta osaamista, vahvistat työssä vaadittavia taitoja ja saat uutta intoa ja ideoita työhösi. Opiskella voit käytännönläheisesti ja joustavasti ilta-aikaan.
Sisältö
Sihteeriopintojen aikana vahvistat sekä kieli- että kielenhuollollisia taitoja ja kehityt tietotekniikan käyttäjänä. Opit tuntemaan terveydenhuollon palvelujärjestelmät ja käyttämään potilasasiakirjahallintaa. Tutkinnon suoritettuasi ymmärrät anatomiaa, lääketieteen latinaa, lääkemääräyksiä ja taudinmäärityksiä sen verran, mitä terveydenhuollon sihteerin työ edellyttää. Osaat noudattaa omaan toimintaympäristöön ja potilastietojen käsittelyyn liittyviä määräyksiä. Osaat hoitaa myös organisaation hankintoja.
Koulutus toteutetaan iltakoulutuksena, kerran viikossa klo 17.00–20.15. Tutkinto suoritetaan tekemällä terveydenhuollon sihteerin käytännön työtehtäviä. Sihteerikoulutuksen opinnot koostuvat lähipäivistä, etätehtävistä ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutuksen pituus määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.
Miksi Sedu?
Sihteerin ammattitutkinto on uudistunut liiketoiminnan ammattitutkinnoksi! Suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon voit suuntautua joko myynnin ja markkinointiviestinnän, sihteerin tai taloushallinnon tehtäviin.
Mitä saat?
Suorittamalla liiketoiminnnan ammattitutkinnon pätevöidyt terveydenhuollon sihteeriksi tai osastosihteeriksi joustavasti työn tai työelämässä tapahtuvan oppimisen ohessa. Virallinen todistus osaamisestasi vahvistaa ammatillista profiiliasi ja tuo uutta tietoa ja ideoita työhön.
Valmistuttuasi osaat toimia osastonsihteerinä, sihteerinä terveydenhuollon yksiköissä ja käsitellä potilasasiakirjoja.
Mitä on hyvä tietää?
Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta on 250€. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Helena Kivimäki, p. 040 868 0811
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.