Liiketoiminnan ammattitutkinto verkossa (myyjä/tekninen myyjä)

Ammattiala
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Sinulle, joka työskentelet myyjänä päivittäistavarakaupassa, erikoisliikkeessä tai b2b-myynnissä. Haluat vahvistaa osaamistasi mm. myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Voit opiskella verkossa itsenäisesti oman aikataulusi mukaan vaikka iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä saat?

Liiketoiminnan ammattitutkinnossa opiskelet ammatillisia aineita, kuten myyntityö, markkinointi, asiakaspalvelu. Suoritat tutkinnon kaupan alan työtehtävissä.
Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan) suoritettuasi
- tunnet laajasti kaupan alaa ja sinulla on näkemystä siitä, mitä on tulevaisuuden kauppa
- hallitset asiakaspalvelun ja osaat toimia myös haastavissa tilanteissa
- löydät asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja
- osaat myydä, olet myyjä!
- osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä markkinointiviestintää
Työtehtäväsi voi olla myyjä, tuoteryhmävastaava, myyntineuvottelija ja toimit myymälässä tai b2b-myynnissä.
Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi yksilöllisesti ja suunnitelmassa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus.
Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa ja se koostuu luentotallenteista sekä verkkotehtävistä. Voit siis opiskella oman aikataulusi mukaan mistä päin Suomea haluat! Lisäksi opintoihin sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista, joko omassa työpaikassasi tai työssäoppimispaikassa.
Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin.
Koulutuksen aikana suoritat pakollisen Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnonosan. Lisäksi suoritat Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelun ja toteuttamisen sekä Ratkaisumyynnin tai Tuoteryhmätyöskentelyn.
.
Sedun opettajat ovat kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin ammattilaisten kouluttajia. Ammattitutkintoja (liiketoiminnan ammattitutkinto tai myynnin ammattitutkinto) on suoritettu yli 100 alan yrityksessä. Meiltä valmistuu tyytyväisiä opiskelijoita. Sedussa opiskelet rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.
Verkossa opiskelu mahdollistaa joustavan aikataulun, eikä vaadi matkustamista lähipäiville. Suorita siis meillä liiketoiminnan ammattitutkinto verkossa!
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Tällöin koulutus on osallistujalle maksuton.
Osallistumismaksu on 250 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden!
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi sovimme henkilökohtaisen haastattelun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi. Haastattelu toteutetaan etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja

Leila Ylikantola, p. 040 868 0842
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi