Maahanmuuttajille suunnattu ravintola- ja cateringalan perustutkinto kokki

Aloituspäivä
01.09.2020
Toimipiste
Seinäjoki
• Haluatko kokiksi?
Koulutus on suunnattu hakijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi. Olet opiskellut suomen kieltä aikaisemmin (sinulla on kohtuullinen suomen kielen taito)
• Sinulla voi olla kokemusta tai vahva kiinnostus ravitsemisalaa kohtaan
• Sinulla on valmiudet valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
Tämä on oikea tutkinto
sinulle, haluat työskennellä kokkina ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneasemilla, vähittäiskaupan ruokatiskillä, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa. Työllisyystilanne alalla on hyvä!
Opinnot sisältävät ravitsemisalan suomen kielen opintoja ja digitaitoja, yhteiskunnassa sekä työelämässä tarvittavaa osaamista. (=OIVA-opinnot).
Tutkinnon toteutus Sedussa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288688/osa/665810
Kesto n. kolme vuotta. Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on aiempaa osaamista.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena.
Koulutus on päätoimista opiskelua, johon voi hakea esim. KELA:n opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea.
Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Haku päättyy 31.7.2020
Kielikoe 6.8.2020
Hakijat kutsutaan haastatteluun. Valintapäätöksistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti kirjeellä.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Timo Järvinen, etunimi.sukunimi(at)sedu.fi, 040 868 0746
Sedu Hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122
hakijapalvelut(at)sedu.fi