Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (Esimiesareena)

Ammattiala
Esimiestyö, johtaminen ja työhyvinvointi
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu, Päiväopiskelu, Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
15.09.2022
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
180 osp

Kenelle?

Majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä toimiville, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjille.

Mitä saat?

Koulutuksen päätyttyä sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.
Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta: http://esimiesareena.fi/fi/Aikataulu . Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.
Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.
Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, koulutuksen laajuus henkilökohtaistetaan aina.
Esimiesareenalla opiskelee monipuolisesti eri alojen esimiehiä ja johtajia, yhteensä noin 150. Saat koulutuksen kautta hyvän tilaisuuden oman verkostosi kehittämiseen.
Sinua kouluttaa joukko SeAMKin ja Sedun kouluttajia, yrittäjiä ja oman alansa arvostettuja asiantuntijoita.
Sinulla on mahdollisuus hankkia myös tutkintoasi ja valmennusta tukeva DiSC® -käyttäytymisanalyysi, joka auttaa sinua mm. tunnistamaan oman ja toisten tavan olla vuorovaikutuksessa, mukauttamaan omaa käyttäytymistä tilanteen vaatimalla tavalla, tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteet omassa vuorovaikutuksessa yleensä ja esimiehenä, rakentamaan keskinäistä yhteisymmärrystä sekä synnyttämään yhteisen kielen keskustella erilaisuudesta, vahvuuksista ja heikkouksista. Analyysin hinta on 225 € (sis. alv 24 %) kaikille tutkintoa suorittaville opiskelijoille. Muille hinta on 250 € (sis. alv 24%). Raportti käydään kanssasi läpi henkilökohtaisesti.
Esimiesareenalla voi suorittaa esimies- tai johtamistutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.
Katso lisää: http://esimiesareena.fi/fi/Tutkinto .
Tutkinnon välisiä eroja voit tarkastella: http://esimiesareena.fi/fi/Kenelle-ja-hakeutuminen .
Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen: p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi. Huom. jos oppisopimus kiinnostaa tai olet jo sopinut suorittavasi tutkinnon oppisopimuksella, täytäthän tietosi tänne, kiitos: https://www.sedu.fi/koulutushaku/koulutus/Hakemus-oppisopimuskoulutukseen/l/8600 . Otamme sinuun yhteyttä, kun tietosi näkyvät järjestelmässämme.
"Asiantunteva kouluttaja."
"Erinomaisesti koottu kokonaisuus laajasta teemasta! Kouluttaja hallitsi asiansa täydellisesti."
Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden.
15.9.2022 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 31.8.2022.
Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, puh. 040 830 0422, s-posti jari-markus.peltokoski(at)sedu.fi
Päivi Katajamäki p. 040 8680 192,
paivi.katajamaki(at)sedu.fi
Minna Sainio p. 0408680631
minna.sainio(at)sedu.fi
Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen: p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Sedu hakutoimisto p. 020 124 5258, 040 830 2275 hakutoimisto(at)sedu.fi.