Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto keittiömestareille (Esimiesareena)

Ammattiala
Esimiestyö, johtaminen ja työhyvinvointi
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu, Päiväopiskelu, Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
17.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
180 osp

Kenelle?

Haluatko keittiömestariksi? Vai tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Tämä koulutus on suunnattu keittiöalan esimiehille, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjille. Koulutukseen päästäksesi sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka.

Mitä saat?

Koulutuksen aikana saat lisää osaamista ja käytännön työvälineitä henkilöstön johtamiseen ja toiminnn talouden seurantaan. Toteutat opintojesi aikana kehittämisprojektin omalla työpaikallasi. Kehittämisprojektin avulla löydät ratkaisuja omassa työssä havaitsemiisi kehittämiskohteisiin. Näitä voivat olla esim. tuotevalikoima, toimintaympäristö, henkilöstöjohtamisen välineet, markkinointiviestintä tai toiminnan kustannusrakenne.
Koulutuksen teemapäivien suunnittelussa on huomioitu alan työnantajien esittämät kehittämistoiveet ja -tarpeet.
Koulutuksessa on enintään 30 lähiopiskelupäivää, jonka lisäksi on sekä etä- että verkko-opiskelua. Opiskelet henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi koulutus ja työkokemus. Katso tutkinnon osat: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4454275
Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esimiesareenan johtamisen ja esimiestyön teematarjottimelta http://www.esimiesareena.fi/fi/Aikataulu. :
Keittiömestareille on tarjolla lisäksi seuraavat teemat:
• Kasvisruokavaliot, päivät ja luennoitsija selviävät myöhemmin, toteutus yhdessä elinkeinoelämän kanssa
• Ravintolan ruokamaailma – nyt ja tulevaisuudessa, päivät ja luennoitsija selviävät myöhemmin, teeman yhteydessä workshop yhdessä elinkeinoelämän kumppaneiden kanssa
Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta. Esimiesareenan opinnot koostuvat teemapäivistä, verkko-opinnoista, webinaareista ja näyttötutkinnon suorittamisesta työpaikalla. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opiskelu on joustavaa. Teemapäivien osalta aikataulutus on tehty koko opintojen ajalle, jotta pystyt sovittamaan opinnot omaan aikatauluusi.
Esimiesareenalla opiskelee monipuolisesti eri alojen esimiehiä ja johtajia, yhteensä noin 150. Saat koulutuksen kautta hyvän tilaisuuden oman verkostosi kehittämiseen.
Sinua kouluttaa joukko SeAMKin ja Sedun kouluttajia, yrittäjiä ja oman alansa arvostettuja asiantuntijoita.
Voit suorittaa majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon kahta tietä: joko koulutuksen kautta tai ilman. Ilman koulutusta tutkinnon voi suorittaa, jos tutkinnon suorittajalla on jo kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu hakeutujan omassa työssä.
Katso lisää: http://esimiesareena.fi/fi/Tutkinto .
Jos olet jo sopinut suorittavasi tutkinnon oppisopimuksella, täytäthän tietosi tänne, kiitos: https://oppisopimus.sedu.fi/yleiset/esitietoryhmat.aspx. Otamme sinuun yhteyttä, kun tietosi näkyvät järjestelmässämme.
"Asiantunteva kouluttaja."
"Erinomaisesti koottu kokonaisuus laajasta teemasta! "
Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voi hakeutua ympäri vuoden.
17.9.2020 alkavaan koulutukseen hakuaika päättyy 6.9.2020.
Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.

Lisätietoja

Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422,
sähköposti: jari-markus.peltokoski(at)sedu.fi
Sedu hakijapalvelut, p. 040 830 2275,
sähköposti: hakijapalvelut(at)sedu.fi