Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja

Aloituspäivä
Alkaa 05.08.2019
Koulutuspaikka
Lapua
Koulutuksen kesto
180 osp
Kenelle?
Yhteishaku 2019: Peruskoulun tai vastaavan oppimäärän suorittaneille, ylioppilaille tai lukion oppimäärän suorittaneille. Tavoitteesi voi olla myös kaksoistutkinnon suorittaminen.
Sisältö
Matkailualan keskeinen opiskelusisältö:
• Matkailualan asiakaspalvelu
• Matkailupalvelujen toteuttaminen
Valinnaiset opintokokonaisuudet:
• Majoituspalvelut
• Matkailupalvelujen tuotteistaminen
• Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti
• Tapahtumatuottaminen
Lisäksi voit täydentää osaamistasi valitsemalla valitsemalla esim. seuraavista:
• Turvallisuus matkailualalla
• Hygienia- ja anniskelupassi
• EA1 ja EA2
• kansainvälisyys- ja kieliopintoja
• tutkinnonosa toisesta tutkinnosta
Ks. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/257554/tiedot
Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS), jossa tarkennetaan tutkintotavoite, koulutuksen sisältö ja opiskelun kesto. Siinä tarkastellaan myös aikaisemmin hankittu osaaminen. HOKSia päivitetään koko koulutuksen ajan.
Miksi Sedu?
Sedussa opiskellaan matkailualaa käytännön kautta. Opintojen aikana pääset toteuttamaan monenlaisia projekteja matkailualan yritysten ja toimijoiden kanssa sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille. Tuotamme matkailupalveluja erilaisissa tapahtumissa, festivaaleilla ja messuilla.
Opiskelijat vierailevat matkailualan yrityksissä, messuilla, tapahtumissa ja toimivat vierailuisäntinä sekä messuesittelijöinä. Sedussa voit rakentaa omia opintopolkujasi valitsemalla opintoja monipuolisesta tarjonnasta.
Opintoihin kuuluu oppimista työelämässä. Voit suorittaa työpaikalla tapahtuvan jakson myös ulkomailla. Sedun kansainvälisyyspalvelut tukevat ulkomailla tapahtuvan opiskelun toteuttamista.
Mitä saat?
Valmistut matkailupalvelujen tuottajaksi ja opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja tuotteistamaan, markkinoimaan ja myymään matkailutuotteita ja -palveluja asiakasta kunnioittaen. Saat kehittää kielitaitoasi sekä myynti- ja asiakaspalvelutaitojasi käytännön tekemisen kautta.
Matkailualan koulutus antaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet työnhakuun. Voit valmistuttuasi työskennellä monenlaisissa tehtävissä esimerkiksi hotelleissa, maaseutumatkailu- tai ohjelmapalveluyrityksissä, ravintoloissa ja kahviloissa, messu- ja kongressiyhtiöissä, matkailu-, hiihto- ja laskettelukeskuksissa tai huvi- ja eläinpuistoissa.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hae koulutukseen yhteishaussa 19.2.-12.3.2019 täyttämällä hakulomake Opintopolussa www.opintopolku.fi, jossa lisätietoa myös valintaperusteista.
Lisätietoja
Sedu hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122
hakijapalvelut(at)sedu.fi