Monipuolisuutta maustamiseen

Ammattiala
Ruoka ja matkailu
Hinta
1488 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiöiden henkilöstölle.

Mitä saat

Mausteet tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ja tyydyttävät useita aisteja. Maustamiseen voi käyttää luovuutta ja niillä saadaan väriä ja hyvää makua ruokiin! Ne täydentävät ja korostavat ruoan omaa makua ja voivat tuoda esiin ennen kokemattomia makuelämyksiä.
Rohkea maustaminen ei välttämättä tarkoita runsasta, vaan monipuolista ja vivahteikasta maustamista.
Päämausteella on tärkeä vaikutus lopputulokseen eikä sen makua kannata peittää, mutta lisäämällä pieniä määriä muita mausteita voidaan aikaansaada harmoninen ja uudenlainen makuelämys.
Tule mukaan tuunaamaan vanhat, tutut reseptit uuteen uskoon!
- makuaistien maailma
- tasapainottava maustaminen
- hapot ja erilaiset sokerit mukaan maustamiseen
- yrtit ja kuivamarjat maustamisessa
- erilaiset valmistusmenetelmät ja raaka-aineiden ominaismakujen hyödyntäminen
- marinointi maustamisessa
- kastikkeet kokonaisuudessa
- mitä maustamisessa on otettava huomioon paistettaessa pannulla tai uunissa?
Tarvittaessa muotoilemme sisältöä organisaatiosi tarpeiden mukaan. Koulutus sisältää teoriaosuuden aamupäivällä sekä käytännön työskentelyä keittiössä iltapäivällä.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukset toteutetaan sopimuksen mukaan.
Hinta 1200 € (+ alv 24%) / ryhmä yht.1488 €.

Lisätietoja

kouluttaja Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422
yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto, p. 040 868 0800
s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi