Muoviputken hitsauskoulutus

Aloituspäivä
Joustava aloitus
Hinta
900 €
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle? / Kohderyhmä
Sinulle, joka työskentelet kunnallistekniikan parissa tai tarvitset muoviputkien hitsauspätevyyden.
Sisältö
- Puskuhitsaus
- Sähkömuhvihitsaus
- Kaivantotyöt (putkiasennus)
- Teoriakoe
- Käytännön hitsauskokeet + painetestit
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Koulutuksen opettajalla on vankka tausta kunnallisteknisistä ja teollisuuden muovihitsaustöistä.
Mitä saat
Saat muoviputkihitsaajan pätevyyden ja yritykselle oikeuden kunnallisteknisten muoviputkien hitsaukseen. Muoviputkihitsaajien koulutuksen tavoite on parantaa kunnallis- ja talotekniikan muoviputkien hitsauksen laadun kehittymistä Suomessa. Osaavilta muoviputkihitsaajilta vaaditaan sekä muovimateriaalien että myös niille soveltuvien hitsausmenetelmien hyvää hallintaa. Yleisimmät hitsattavat muoviputkimateriaalit ovat polyeteeni (PE) ja polypropeeni (PP).
Mitä on hyvä tietää?
Muoviputkien hitsaaminen vaatii erityisosaamista ja vuotava liitos on tyypillisin virhe muoviputkijärjestelmässä. Vuotavien liitosten ehkäiseminen vaatiikin koulutusta ja oikeaa asennetta, koska liitoksen pettäminen voi aiheuttaa tuhansien, jopa satojentuhansien eurojen vahingon. Koulutettu muoviputkihitsaaja osaa välttää tyypillisimmät virheet asentamisessa. Pätevöidyt hitsaajat ovat osaavan ja korkeaan laatuun sitoutuneen yrityksen tunnusmerkki. Pätevöidyt hitsaajat ja yritykset löydät Inspecta Sertifiointi Oy:n rekisteristä. Pätevöityminen on mahdollista suorittaa riittävän muovihitsauskokemuksen perusteella teoria- ja näyttökokeella.
Koulutuksen kesto on 4 päivää. Koulutuspaikka ja aloituspäivä sopimuksen mukaan.
Koulutuksen hinta on 900 €/hlö (+ alv 24€). Tarvittaessa räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan koulutuksen.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Koulutukseen on jatkuva haku ja kun ryhmä on täynnä koulutus pidetään. Lisätietoja Tero Koski, tero.koski(at)sedu.fi, p. 044 735 5519. Mikäli koulutukseen osallistuminen perutaan alle viisi työpäivää ennen koulutusta, veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.
Lisätietoja
Tero Koski, tero.koski(a)sedu.fi, p. 044 735 5519