Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Aloituspäivä
Alkaa 06.03.2019
Koulutuspaikka
Rengonharju
Koulutuksen kesto
150 osp
Kenelle?
Sinulle, joka työskentelet varastossa mm. vastaanotto-, keräily- ja/tai lähetystehtävissä ja haluat ammattitutkinnon varastologistiikan alalle. Pääsyvaatimuksena varastoalan työpaikka, missä tutkinnon voin suorittaa, 2-3 vuoden työkokemus logistiikkaketjun työtehtävistä sekä vähintään 18 vuoden ikä.
Sisältö
Koko tutkinto koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Pakolliset tutkinnon osat ovat Varastotyön tekeminen ja Varastotyön suunnittelu. Valinnainen tutkinnon osa valitaan esimerkiksi seuraavista valinnaisista tutkinnon osista:
Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu
Operatiivisten hankintojen valmistaminen ja toteuttaminen
Palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen
Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin
Mitä saat?
Koulutuksen aikana opitaan tarkastelemaan omia työtehtäviä ja niiden laatutavoitteita kokonaisvaltaisesti logistisen ketjun kannalta. Tavoitteena on oppia hallitsemaan varastoinnin tekniikka ja pystyä hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvä ohjaus ja ratkaisut myös ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.
Opiskelija, kokemusten vaihto eri toimialoilla ja erilaisissa varastoissa työskentelevien toimijoiden kanssa, antaa uutta näkemystä/sisältöä työhösi ja tukee osaamistasi. Suorittaessasi ammattitutkintoa saat näkemyksiä oman työyhteisösi kehittämiseen ja teorian soveltamisesta käytäntöön. Laajennat omaa osaamistasi yrityksen logistisen ketjun ja järjestelmien toiminnasta.
Yritys, kun yrityksessäsi on ammattitutkinnon suorittaneita varastoalan työntekijöitä, se kasvattaa myös yrityksen osaamispääomaa, mikä on etu kilpailutustilanteissa.
Mitä on hyvä tietää?
Voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla. Voit toimia varastotyöntekijänä, varastonhoitajana, työhönopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä teollisen-, kaupan-, julkisen-, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa.
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähiopiskelua noin 2 pv/kk). Opinnot sisältävät myös itsenäistä opiskelua ja verkko-opintoja.
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: työelämäpalvelut, oppisopimus, s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627 tai oman alueesi oppisopimusviranomaiseen.
Ammattitutkinnon suoritettuasi olet Palvelulogistiikan ammattilainen varastoalalla.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
6.3.2019 alkavaan koulutukseen haku on 1.1.-15.2.2019. Hakeutumisesi jälkeen kutsumme sinut haastatteluun.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksessa on 350 € osallistumismaksu, lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset viranomaismaksut. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea koulutusrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Jos tutkinto on ensimmäinen perusasteen jälkeinen tutkinto, stipendin suuruus on 456 €.
Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi
Lisätietoja
Krista Lahtinen p. 040 868 0085, krista.lahtinen(at)sedu.fi
Jaakko Marttila p. 040 840 4036, jaakko.marttila(at)sedu.fi