Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja

Ammattiala
Puhtaus-, kotityö- ja kiinteistöpalvelut
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu
Aloituspäivä
07.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Sinulla voi olla jo siivousalan työkokemusta tai vanhentunut puhdistuspalvelualan koulutus ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksia. Aikaisempi alan työkokemus ei ole välttämättömyys, koulutus soveltuu myös alanvaihtajille.
Tämä on oikea tutkinto sinulle,
jos haluat valmistuttuasi työskennellä erilaisissa siivousalan työkohteissa: laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa ja toimitilahuoltajana esimerkiksi päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä ja teollisuudessa.
Jos olet maahanmuuttaja, kielitaitosi on vähintään tasoa B1.1. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa – tarvittaessa järjestämme sinulle kielitestin.

Mitä saat?

- tukea urasuunnitelmiisi ammattitaitoisena laitoshuoltajana tai toimitilahuoltajana
- ajantasaisen ja arvostetun tutkintotodistuksen osaamisestasi
- yksilöllisesti ja käytännönläheisesti suunnitellut opinnot
- ammattitaitoisten opettajien ohjauksen ja tuen
- opinnot mukavassa ja monipuolisessa opiskelijaryhmässä
- runsaasti käytännön oppia työpaikalla ja oppilaitoksessa
- tarvittaessa erityisen tuen ja oppimisvalmiuksia tukevia opintoja
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Tutkinnon suorittaminen OPPISOPIMUKSELLA
Onko mielessäsi työpaikka, joka vastaa uratavoitettasi? Vai siirrytkö nykyisessä työpaikassasi uusiin tehtäviin? Oppisopimus saattaa vastata sinun ja työnantajasi tarpeisiin - kysy lisää! Autamme sinua ja työpaikkaasi kaikissa järjestelyissä.
Tutkinnon suorittaminen KOULUTUSSOPIMUKSELLA
Jos olet työtön, koulutuksesi sisältää runsaasti oppimista työpaikalla koulutussopimuksella ja opintosi ovat päätoimisia. Sovi opinnoista etukäteen omassa TE-toimistossasi. Koulutussopimus (ent. työssäoppiminen) tehdään yhteen tai useampaan työpaikkaan. Koulutussopimusjaksojen aikana tehdään näyttöjä, joissa osaaminen arvioidaan. Saat samalla mahdollisuuden edistää työllistymistäsi ja solmia hyvät suhteet tuleviin työkavereihin ja työnantajiin!
Oletko jo ALAN TYÖSSÄ?
Suunnittelemme opinnot omaa työpaikkaasi hyödyntäen ja työn ohessa oppien. Yhdistelemme tilanteesi mukaan koulutarjottimen antia, palkkatyötä, koulutussopimusta ja oppisopimusta, jotta saat tutkintosi tehtyä joustavasti valmiiksi. Kysy lisää!
Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Koulutus toteutetaan iltapäiväkoulutuksena, klo 15-19, (3-4 iltapäivää/ kk) ja se sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua. Koulutuksessa on lomia, mm. kesällä 4 vko.
Osallistumismaksu on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opiskelumateriaalin.
Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.
Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Kysy osamaksumahdollisuutta.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi
Omaehtoinen koulutus on päätoimista opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu työelämäpalvelut, p. 020 124 4706.
Jos olet jo alan ammattilainen, kysy lisätietoja tutkinnon suorittamisesta suorina näyttöinä ilman tutkintokoulutusta.

Lisätietoja

Vastuuohjaaja Riitta Vuorijärvi p. 040 868 794 etunimi.sukunimi (at) sedu.fi