Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja (AT) 706393

Ammattiala
Puhtaus-, kotityö- ja kiinteistöpalvelut
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Päiväopiskelu
Aloituspäivä
05.09.2022
Koulutuspaikka
Alavus
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotiaille, joilla on aito kiinnostus puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tehtäviin. Haluat itsenäisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn erilaisissa työkohteissa ja haluat työllistyä nopeasti.
Sinulla voi olla jo siivousalan työkokemusta tai vanhentunut puhdistuspalvelualan koulutus ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi. Voit olla myös alanvaihtaja, aiempi alan kokemus ei ole välttämättömyys.
Tämä on oikea tutkinto sinulle, jos haluat valmistuttuasi työskennellä erilaisissa siivousalan työkohteissa: laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa tai toimitilahuoltajana esimerkiksi päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä ja teollisuudessa.

Mitä saat?

Koulutuksen aikana
- hankit ajantasaisen osaamisen siivousalan työhön. Opit mm. pesu- ja puhdistusaineiden oikeat annostelut sekä käyttämään koneita ja välineitä ergonomisesti erilaisissa työkohteissa
- saat runsaasti käytännön oppia oppilaitoksessa ja työpaikalla
- saat tukea urasuunnitelmiisi laitoshuoltajana tai toimitilahuoltajana
- saat tutkintotodistuksen osaamisestasi.
Opintosi suunnitellaan yksilöllisesti omien tavoitteittesi mukaan. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja se sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua. Koulutuksessa on lomia, mm. kesällä 4 vkoa.
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.
Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työelämässä oppimista. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopetusta on n. 2-3 päivää viikossa ja työelämässä oppimista 2-3 päivää viikossa. Koulutuksessa on lomia mm. kesällä 4 vko.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi
Opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen 21.8.2022 mennessä täyttämällä hakulomake www.te-palvelut.fi – sivustolla. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti.
Haastattelut pidetään 29.8.2022.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi
Vastuuohjaaja Katja Okutan p. 040 830 2321 ja Sirpa Ilves p. 040 868 0743 etunimi.sukunimi(at)sedu.fi