Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja työvoimakoulutus

Ammattiala
Puhtaus-, kotityö- ja kiinteistöpalvelut
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Päiväopiskelu
Aloituspäivä
13.09.2021
Koulutuspaikka
Kurikka
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille yli 20-vuotiaille, joilla on aito kiinnostus puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tehtäviin. Haluat itsenäisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn erilaisissa työkohteissa ja haluat työllistyä nopeasti.
Sinulla voi olla jo siivousalan työkokemusta tai vanhentunut puhdistuspalvelualan koulutus ja haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi. Voit olla myös alanvaihtaja, aiempi alan kokemus ei ole välttämättömyys.
Jos olet maahanmuuttaja, kielitaitosi on vähintään tasoa B1.1. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa - tarvittaessa järjestämme sinulle kielitestin.

Mitä saat?

Valmistuttuasi työskentelet erilaisissa siivousalan työkohteissa: laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa tai toimitilahuoltajana esimerkiksi päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä ja teollisuudessa.
Koulutuksen aikana
- hankit ajantasaisen osaamisen siivousalan työhön. Opit mm. pesu- ja puhdistusaineiden oikeat annostelut sekä käyttämään koneita ja välineitä ergonomisesti erilaisissa työkohteissa
- saat runsaasti käytännön oppia oppilaitoksessa ja työpaikalla
- saat tukea urasuunnitelmiisi laitoshuoltajana tai toimitilahuoltajana
- saat tutkintotodistuksen osaamisestasi.
Opintosi suunnitellaan yksilöllisesti omien tavoitteittesi mukaan.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja se sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua. Koulutuksessa on lomia, mm. kesällä 4 vkoa.
Tarkat tiedot tutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288686/tiedot
Katso opinnoista kertova video: https://youtu.be/XTIJZ-Me55A
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.
Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työelämässä oppimista. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopetusta 2-3 päivää viikossa ja työelämässä oppimista 2-3 päivää viikossa. Koulutuksessa on lomia mm. kesällä 4 vko.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi
Opiskelu on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen 16.8.2021 mennessä täyttämällä hakulomake www.te-palvelut.fi – sivustolla. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti.
Haastattelut pidetään 24.8.2021 ja haastatteluun kutsutut saavat erillisen kutsun tekstiviestinä.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi
Vastuuohjaaja Sedu, Raija Hakanen 040 868 0854, etunimi.sukunimi (at) sedu.fi