Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tutkinto/tutkinnon osia (oppisopimus)

Ammattiala
Puhtaus-, kotityö- ja kiinteistöpalvelut
Koulutustyyppi
Ammattitutkinto
Opiskelutapa
Päiväopiskelu, Oppisopimuskoulutus (Sedu Oppisopimuspalvelut)
Aloituspäivä
13.09.2021
Koulutuspaikka
Kurikka
Koulutuksen laajuus max
150 osp

Kenelle?

Tutkinnon suorittaminen OPPISOPIMUKSELLA
Onko mielessäsi työpaikka, joka vastaa uratavoitettasi? Vai siirrytkö nykyisessä työpaikassasi uusiin tehtäviin? Oppisopimus saattaa vastata sinun ja työnantajasi tarpeisiin - kysy lisää! Autamme sinua ja työpaikkaasi kaikissa järjestelyissä.
Oppisopimuskoulutuksen edellytys on, että sinulla on puhdistuspalvelualan työpaikka. Voit työskennellä laitoshuoltajana sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa tai toimitilahuoltajana päiväkodeissa, vanhainkodeissa, oppilaitoksissa, liikuntatiloissa, hotelleissa, kaupoissa/myymälöissä tai teollisuudessa. Viikoittainen tutkinnon tavoitteiden mukainen työaikasi on keskimäärin, vähintään 25 h.
Voit jo työskennellä potentiaalisessa oppisopimustyöpaikassasi tai sinut voidaan rekrytoida uutena työntekijänä. Hyödynnä tarvittaessa TE-toimiston palveluja. Jos olet työtön ja saamassa oppisopimustyöpaikan, varmista, onko työnantajalla mahdollisuus saada palkkaukseesi tukea TE-toimistosta. Huom. Palkkatukipäätös on saatava ennen oppisopimuksen solmimista.
Oppisopimusta solmittaessa varmistamme, että voit opiskella työpaikassasi niitä työtehtäviä, joita laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinnon perusteet edellyttävät ja että saat työpaikalla asianmukaista ohjausta.
Opiskelet omalla oppisopimustyöpaikallasi, itsenäisesti ja lähiopetuksessa oppilaitoksessa. Oppilaitoksessa tapahtuva oppiminen sisältää teoriatuntien lisäksi käytännön harjoituksia. Näytöt annetaan työpaikalla, ja näistä osa voi olla muualla kuin omalla työpaikallasi.
Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa selvitetään myös aikaisempi osaamisesi sekä mahdolliset tuen tarpeesi.
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Tarvittaessa oppisopimus voidaan solmia tutkinnon osa kerrallaan.
Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.
Keskustele työnantajasi kanssa hyvissä ajoin, sillä prosessi kestää useita viikkoja. Oppisopimuksen voi solmia jo aiemmin, mutta sen on oltava voimassa viimeistään ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää.

Lisätietoja

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Sanna Manninen p. 040 830 0479 etunimi.sukunimi (at) sedu.fi
Vastuuohjaaja Raija Hakanen 040 868 0854 etunimi.sukunimi (at) sedu.fi