Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja (nro 692567)

Ammattinimike
Kiinteistönhoitaja
Aloituspäivä
07.09.2020
Toimipiste
Seinäjoki
Koulutus on tarkoitettu kiinteistönhoitajan tehtäviin tähtääville yli 20-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joilla on riittävät opiskeluvalmiudet. Perustutkintoon valmistava koulutus ei edellytä aiempaa koulutusta tai työkokemusta alalta, joten se sopii hyvin esim. alanvaihtajalle.
Pakolliset tutkinnon osat: Kiinteistön yleishoito ja valvonta, Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen
Valinnaiset tutkinnon osat: Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito, kiinteistöautomaation käyttäminen, koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla, LVI-järjestelminen toimintakunnon ylläpito, piha- ja ulkoalueiden hoitaminen.
Koulutukseen kuuluu myös verkko- ja monimuoto-opintoja sekä työharjoittelujaksot. Henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) opiskelijan osaaminen, tutkinnon perusteet sekä työpaikan työtehtävät on sovitettu yhteen.
Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista saa Koulutusneuvonnan palvelulinjalta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jätä hakemus tiedot -välilehdellä olevasta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa henkilökohtaisesti ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemus koulutukseen huolellisesti, sillä hakemuspapereiden perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastateltaville lähetetään kirjallinen kutsu tai tekstiviesti. Huomioithan, että koulutukseen hakeutuminen on sitova. Perumisesta tai laiminlyönnistä voi aiheutua työttömyysturvaseuraamus.