Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto kiinteistönhoitaja

Ammattinimike
Kiinteistönhoitaja
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Toimipiste
Seinäjoki
Koulutus on tarkoitettu kiinteistönhoitajan työtehtäviin tähtääville aikuisille. Perustutkintoon valmistava koulutus ei edellytä aiempaa koulutusta tai työkokemusta alalta, joten se sopii hyvin esim. alanvaihtajalle.
Pakolliset tutkinnon osat: Kiinteistön yleishoito ja valvonta, Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen
Valinnaiset tutkinnon osat: Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito, kiinteistöautomaation käyttäminen, Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla, LVI-järjestelminen toimintakunnon ylläpito, Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen.
Koulutukseen kuuluu myös verkko- ja monimuoto-opintoja sekä työharjoittelujaksot. Koulutuksessa on talvi-, kesä- , syys- ja joululomajaksot, joiden tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan koulutuksen alkaessa.
Oma taloudellinen toimeentulo opintojen aikana kannattaa miettiä ennen koulutukseen hakeutumista. Koulutukseen voi hakea Kelan opintotukea, Koulutusrahaston aikuiskoulutustukea tai koulutuksen ajaksi voi hakea työhallinnon omaehtoisen kouluttautumisen tukea. (TE-toimisto arvioi yksilöllisesti, voidaanko opiskelu katsoa työnhakijan tilannetta edistäväksi)

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Voit hakea koulutukseen hakulomakkeen kautta (jatkuva haku).
Koulutus soveltuu sekä nuorille että aikuisille.
Henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) opiskelijan osaaminen, tutkinnon perusteet sekä työpaikan työtehtävät on sovitettu yhteen. HOKS:sta riippuen opintojen pituus on 1,5v- 3v.
Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa varmistamme soveltuvuutesi koulutukseen ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.

Lisätietoja

kouluttaja Jussi Autio puh. 040 680 7300
kouluttaja Kimmo Voutilainen puh. 040 680 7175
s-postit etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.
Sedu Hakijapalvelut puh. 040 830 2275
Haku: 20Y2PukiPKipa01