Ravintola- ja catering-alan perustutkinto maahanmuuttajille Kokki

Aloituspäivä
30.08.2021
Toimipiste
Seinäjoki
Kokkina voit toimia erilaisilla liikeideoilla toimivissa erikokoisissa ammattikeittiöissä esim. ravintolat, ammattikeittiöt, sairaalat, ravintokeskukset, pikaruokapaikat, liikenneasemat, kahvilat sekä juhla- ja pitopalveluyritykset.

Ravintola- ja catering-alalla opit toimimaan myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti, vastuullisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.
• Olet maahanmuuttaja
• Sinulla on suomen kielen taso A2.2 (minimi)
• Haluat kokiksi
• Sinä olet kiinnostunut ravitsemisalasta
• Sinä voit valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
Opiskelet esimerkiksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja (=OIVA), opiskelutaitojen vahvistamista ja suomen kieltä. Oiva opintojen jälkeen siirryt opiskelemaan ravintola- ja cateringalan perustutkintoa.
Tietoja tutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/amops/288688/osa/665810
Sedussa opiskelu on käytännönläheistä ja opiskelet paljon työelämässä.
Koulutus on päiväkoulutusta ja on opiskelijalle ilmainen. Koulutuksessa on lomia mm. kesä-, syys-, joulu- ja talviloma. Opiskelukieli on suomi.
Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa.
Kokin koulutuksen hankittuasi voit jatkaa ammattitutkintoihin, erikoisammattitutkintoihin ja edetä asiantuntijaksi ja/tai omalla aktiivisuudella vähitellen huippuosaajaksi.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen 30.9.2021 mennessä. Täytä hakulomake www.te-palvelut.fi – sivustolla. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti. Saat kutsun haastatteluun tekstiviestillä.
Koulutus alkoi maanantaina 30.8.2021.
HUOM! KOULUTUKSEEN AVATTU TÄYDENNYSHAKU 30.9.2021 ASTI.

Lisätietoja

Lisätietoja tuesta, jota voit saada koulutuksen aikana: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9.00-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi
Vastuuohjaaja Teija Pollari, p. 040 8680 761, etunimi.sukunimi(at)sedu.fi