Ravintola- ja cateringalan perustutkinto kokki tai tarjoilija

Aloituspäivä
Joustava aloitus
Toimipiste
Seinäjoki
- Haluatko kokiksi tai tarjoilijaksi?
- Jäivätkö opinnot kesken?
- Haluatko päivittää vanhan koulutuksesi?
- Työskenteletkö jo alalla, mutta ilman tutkintoa?
Tämä on oikea tutkinto sinulle, haluat työskennellä tarjoilijana tai kokkina ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.
Tutkinto sopii myös maahanmuuttajalle, jos olet jo saavuttanut kielitaidon tasolla A2.2. Ilmoita kielitaitosi hakemuksessa – tarvittaessa järjestämme sinulle kielitestin ja suomen kielen opintoja koulutuksen aikana.
Tutkinnon suorittaminen KOULUTUSSOPIMUKSELLA
Opintoihisi sisältyy runsaasti työpaikalla oppimista erilaisissa alan työpaikoissa. Koulutussopimus (ent. työssäoppiminen) solmitaan aina riittävän pitkäksi ajaksi kerrallaan. Koulutussopimusaikana tehdään näyttöjä, joissa osaamisesi arvioidaan. Koulutussopimus antaa mahdollisuuden edistää omaa työllistymistä ja solmia hyvät suhteet tuleviin työkavereihin ja työnantajiin!
Tutkinnon suorittaminen OPPISOPIMUKSELLA
Onko tiedossasi työpaikka, jossa voisit suorittaa opinnot oppisopimuksella? Kysy neuvoa! Autamme sinua ja työpaikkaa kaikissa järjestelyissä.
Oletko jo ALAN TYÖSSÄ?
Siinä tapauksessa tutkintosi suunnitellaan omaa työpaikkaasi hyödyntäen ja työn ohessa oppien. Yhdistelemme oppilaitoksessa opiskelua, palkkatyötä, koulutussopimusta ja oppisopimusta, jotta saat tutkintosi tehtyä joustavasti valmiiksi. Kysy lisää!

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Tähän koulutukseen voit hakea joustavasti läpi vuoden. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.