Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Toimipiste
Seinäjoki
Haluatko vaihtaa alaa? Kiinnostaako ravitsemisala? Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on työkokemusta ravitsemisalalta tai sinulla on alan kesken jääneet opinnot. Alan vaihtajana sinulla on työkokemusta toiselta alalta tai jokin muu tutkinto.
Jos työskentelet ilman tutkintoa esim. ravitsemistyöntekijänä, ravintolatyöntekijänä tai kokkina, hakeudu suorittamaan tutkinto näytöillä.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja se sisältää lähiopetusta ja työelämässä oppimista (koulutussopimus, oppisopimus). Koulutuksessa on kesätauko. Koulutuksessa on mahdollisuus hakeutua ulkomaan jaksoihin.
Seuraava aloituspäivä on 2.9.2019.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena.
Koulutus on päätoimista opiskelua, johon voi hakea esim. KELA:n opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus.
Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on ravitsemisalan työapaikka, jossa työskentelet vähintään 25 viikkotyötuntia. Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0631.
Sedussa on mahdollisuus opiskella osa opinnoista ulkomailla. Jos suoritat tutkinnon ja olet ollut työssä yhteensä vähintään viisi vuotta tutkinnon suorittamispäivään mennessä, sinulla on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä. Lue lisää: www.tyollisyysrahasto.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hakijat kutsutaan haastatteluun ja opinnot aloitetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan alkavien tai jatkavien ryhmien mukana. Valintapäätöksistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti kirjeellä.

Lisätietoja

Susanna Rinta-Keturi, p.040 830 4123
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122
hakijapalvelut(at)sedu.fi