Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Ravintolapalvelujen osaajaksi -RekryKoulutus

Aloituspäivä
Alkaa 18.02.2019
Koulutuspaikka
Alavus
Koulutuksen kesto
50 pv
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle?
RekryKoulutuksessa kohderyhmänä ovat Veljekset Keskinen Oy:n liikennemyymälä, kahvila- ja pikaruokapaikkojen työskentelystä kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, joilla on edellytyksiä ja halua työskennellä kyseisissä ko. tehtävissä. He voivat olla esimerkiksi urapolulla suuntaa hakevia henkilöitä, jotka haluavat työllistyä ravintola-alalle.
Sisältö
Koulutus sisältää mm. asiakaspalvelutaitoja, myyntityötä, erityisruokavalioita ja ravitsemusosaamista sekä työelämässä oppimista.
Miksi Sedu?
Sedussa opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.
Mitä saat?
RekryKoulutuksen tavoitteena on yrityksen tarpeisiin keskittyvä koulutus, jonka avulla koulutetaan ammattitaitoisia työntekijöitä yritysten palvelukseen. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät Veljekset Keskinen Oy:n palvelukseen.
Koulutus keskittyy kahvila- ja pikaruoka osaamiseen. Tavoitteena on kouluttaa osallistujat tuntemaan yrityksen kahvila- ja pikaruokaprosessi sekä työskentelemään itsenäisesti määritellyissä työtehtävissä
Mitä on hyvä tietää?
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopetusta sekä työelämässä oppimista.
Koulutuksen pituus on enintään 50 päivää / opiskelija. Henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa huomioidaan opiskelijan aikaisempi osaaminen sekä yrityksen tarpeet ja tehtävät.
HUOM!
KOULUTUKSESTA JÄRJESTETÄÄN INFOTILAISUUS torstaina 17.1.19 klo 10.00 Veljekset Keskinen Oy, Onnentie 7, Tuuri, Auditorio Hotelli OnnenTähdessä (kulku respan kautta).
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
RekryKoulutuksessa työnantaja ja työ- ja elinkeinohallinto valitsevat opiskelijat yhdessä ennalta sovittujen soveltuvuusvaatimusten perusteella. Opiskelijavalinnasta päättää TE-toimisto.
Hakeutuminen tapahtuu www.te-palvelut.fi – jätä hakemus tiedot –välilehdellä olevasta jätä hakemus tiedot -välilehdellä olevasta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa henkilökohtaisesti ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti.
Haastattelut pidetään Keskisellä.
Tarkempi tieto paikasta lähetetään haastateltaville kirjallisen kutsun tai tekstiviestin yhteydessä.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutus on opiskelijalle maksuton.
Lisätietoja
Vastuuohjaaja Jari-Markus Peltokoski 040 830 0422
Lehtori Teija Pollari p. 040 868 0761
etunimi.sukunimi (at) sedu.fi
Asiakaspalvelusihteeri p. 044 735 5440
Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuisuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta