Rengaspainejärjestelmät (TPMS) 29.1.2020

Ammattiala
Autoala
Opiskelutapa
Päiväopiskelu
Aloituspäivä
Alkaa 29.01.2020
Hinta
195 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutuksessa opetetaan TPMS, rakenteet, toiminta ja vianhaku. Koulutus on tarkoitettu autokorjaamoissa työskenteleville mekaanikoille/yrittäjille.

Mitä saat

Saat päivän aikana kattavan tietopaketin TPMS järjestelmistä ja soveltuvista työkaluistaja painetunnistimien tarkastamismenetelmistä. Koulutuksessa tutustutaan myös merkkikohtaiseen TPMS diagnostiikkaan passthru työvälineillä.
Rengaspainevalvontajärjestelmän, TPMS, tehtävänä on varoittaa kuljettajaa, jos jonkin renkaan paine laskee liian alhaiseksi, jotta kuljettajalla on mahdollisuus pitää rengaspaineet optimaalisena. Oikea rengaspaine on tärkeä, jotta saadaan hyvä polttoainetalous, saadaan hyvä mukavuuden ja ajo-ominaisuuksien välinen tasapaino ja ehkäistään liian alhaisesta rengaspaineesta johtuva rengasrikko.
Saat päivän aikana kattavan tietopaketin TPMS järjestelmistä ja soveltuvista työkaluistaja painetunnistimien tarkastamismenetelmistä. Koulutuksessa tutustutaan myös merkkikohtaiseen TPMS diagnostiikkaan passthru työvälineillä.
Kouluttajilla on usean vuoden kokemus autoelektroniikasta ja teemme myös kiinteätä yhteistyötä korjaamoiden kanssa, joten saat koulutuksessa paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita käytännön testaukseen ja vianhakuun.
Koulutuksessa käytetään apuna autonvalmistajien tietojärjestelmiä.
Koulutuksessa tarvitset omaa tietokonetta.
Mikäli olet mukana tutkintoon johtavassa koulutuksessa voi aihealueeseen liittyä ennakko tai jälkitehtäviä.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Ilmoittautuminen hakulomakelinkin kautta.
Koulutuksen järjestämispaikkakuntina voi olla Seinäjoki, Oulu, Lahti, Vantaa, Turku, Kuopio, Jyväskylä klo 8.45-16.00.
HUOM!
Muista merkitä ilmoittautumisen yhteydessä mille paikkakunnalle haluat osallistua.
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 8 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta, jos peruutus tehdään alle viisi työpäivää ennen koulutuksta.
Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja.
Koulutuksen hinta on 195€ (+alv. 24%). Koulutuksen hintaan sisältyy lukumateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille
Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?

Lisätietoja

Timo Kangastupa
p. 0400 378 916
timo.kangastupa(at)sedu.fi
Jarmo Korkiamäki
p. 040 680 7271
jarmo.korkiamaki(at)sedu.fi