Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus (8h)

Ammattiala
Sähkö- ja automaatioala
Opiskelutapa
Lähiopiskelu
Aloituspäivä
12.10.2022
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
195 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille.

Mitä saat?

Toimiaksesi sähköalan töissä vaaditaan sähkötyökorttikoulutuksen SFS 6002 läpikäynti. Koulutukseen sisältyy koe, josta osallistujille annetaan todistus. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää keväällä 2015 uusien standardien mukaisen koulutuksen sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Standardi edellyttää, että työnantajan on huolehdittava työtä koskevan opastamisen lisäksi yleisestä sähkötyöturvallisuuteen liittyvästä koulutuksesta.
Sähkön vaarat ja tapaturmat sekä ensiapu, viranomaismääräykset, pätevyysvaatimukset, sähkölaitteistoluokat, huollot ja vaihtotyöt, työt jännitteettömässä laitteistossa, työt jännitteellisen osan lähellä, jännite- ja käyttötyöt, teoriakoe ja sen palautus ja loppukeskustelu.
Pitääksesi tietotaitosi ajan tasalla työn vaatimusten mukaan, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus uusitaan siten, että koulutusten väli on enintään viisi (5) vuotta.
Koulutukset järjestetään päiväkoulutuksena klo 8.15-15.00, pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko (pois lukien tammi,- heinä- ja elokuu) sekä sopimuksen mukaan.
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen teoriakokeen.

Lisätietoja

Opettaja Jaakko Paloniemi, p. 040 868 0633, s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Seinäjoki, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki