Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus 8.5.2019

Aloituspäivä
Alkaa 08.05.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hinta
195 €
Kenelle? / Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille.
Sisältö
Sähkön vaarat ja tapaturmat sekä ensiapu, viranomaismääräykset, pätevyysvaatimukset, sähkölaitteistoluokat, huollot ja vaihtotyöt, työt jännitteettömässä laitteistossa, työt jännitteellisen osan lähellä, jännite- ja käyttötyöt, teoriakoe ja sen palautus ja loppukeskustelu.
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Kouluttaja on SETI Oy:n auktorisoima ja rekisteröimä kouluttaja.
Mitä saat
Toimiaksesi sähköalan töissä vaaditaan sähkötyökorttikoulutuksen SFS 6002 läpikäynti. Koulutukseen sisältyy koe, josta osallistujille annetaan todistus. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskortin. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää keväällä 2015 uusien standardien mukaisen koulutuksen sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Standardi edellyttää, että työnantajan on huolehdittava työtä koskevan opastamisen lisäksi yleisestä sähkötyöturvallisuuteen liittyvästä koulutuksesta.
Mitä on hyvä tietää?
Pitääksesi tietotaitosi ajan tasalla työn vaatimusten mukaan, yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus uusitaan siten, että koulutusten väli on enintään viisi (5) vuotta.
Koulutukset järjestetään päiväkoulutuksena klo 8.15-15.00, pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko (pois lukien tammi,- heinä- ja elokuu) sekä sopimuksen mukaan.
Koulutus on lähiopetusta, sisältäen teoriakokeen.
Lisätietoja
SETI Oy:n auktorisoima ja rekisteröimä kouluttaja Jani Pusa, p. 040 742 6501 ja Jaakko Paloniemi 040 868 0633, s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu Seinäjoki, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki