TIG-hitsaus (692977)

Ammattiala
Kone- ja tuotantotekniikka
Koulutustyyppi
Ei tutkintotavoitetta
Opiskelutapa
Päiväopiskelu
Aloituspäivä
14.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
50 pv

Kenelle?

Hitsaavan teollisuudet työtehtävistä kiinnostuneet henkilöt, joilla on jotakin kokemusta hitsauksesta.

Mitä saat?

Koulutuksessa pääset hitsaamaan erilaisia hitsauksia TIG-hitsausmenetelmällä ja saat hyvät valmiudet myös pätevöitymistä varten. Voit edetä pienatasolta putkihitsauksiin asti ja sinulla on mahdollisuus suorittaa pienahitsauspätevyys maksutta.
Koulutuksen alussa on orientaatiojakso (10 pv), jonka aikana suunnittelet yhdessä kouluttajan kanssa koulutuksen sisällön ja toteutuksen. Orientaatiojakson jälkeen opiskelija voi palata ilman seuraamuksia työnhakijaksi te-toimistoon, mikäli koulutusvalinta osoittautuu virheelliseksi.
Koulutukseen sisältyy piirustuksen lukemiseen ja hitsaustekniikkaan liittyvä teoriakokonaisuuksia ja käytännön harjoituksia erilaisten hitsausten parissa.
Koulutuksen kesto on yksilöllinen, muodostuen opiskelijan aikaisemmasta työkokemuksesta ja/tai koulutuksesta. Koulutuksen kestoon ja laajuuteen voit itse vaikuttaa koulutuksen alusta alkaen. Koulutus on alustavasti suunniteltu kestävän 50 pv, mutta koulutusta voi tarvittaessa jatkaa.
Koronan aikana lähiopetus suunnitellaan aina erillisellä suunnitelmalla sen hetken tilanteen ja ohjeistusten mukaisesti. Osa koulutuksesta voidaan toteuttaa myös verkko-opintoina etäopetuksena. Poikkeustila ei estä koulutuksen aloittamista.
Huom. Lapuan kaupungilla on monipuolinen tarjonta vuokra-asunnoista, löytyy esim. edullisia kalustettuja opiskelija-asuntoja aivan oppilaitoksen läheisyydestä. Lisätietoja asunnoista saat www.kotiasunnot.fi tai gsm 044 4384 088.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jätä hakemus https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/692977 (’Hae tähän koulutukseen’).
Täytä hakemus työvoimakoulutukseen huolellisesti, sillä hakemuspapereiden perusteella valitaan osa hakijoista haastatteluun. Koulutuksen hakuaika päättyy 3.9.2020. Tarkempi haastatteluaika ja -paikka ilmoitetaan tekstiviestillä.
Seuraa valintatietojasi www.te-palvelut.fi -> Asioi verkossa -> Henkilöasiakkaalle -> Oma asiointi-palvelussa.
Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta, kulukorvausta ja mahdollista korotettua etuuden osaa.
LISÄTIETOJA koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe klo 9-16:15 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut myös Facebookista: www.facebook.com/etelapohjanmaa.tepalvelut

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja koulutuksesta saat Mika Lassila 040 868 0756, mika.lassila(at)sedu.fi