Talotekniikan erikoisammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestari (EAT)

Ammattiala
Puu ja rakentaminen
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinto
Opiskelutapa
Näyttö
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
180 osp

Kenelle?

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä alan työkokemus. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiutesi tutkinnon suorittamiseksi suoraan näytöillä. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Mitä saat?

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, Rakennuspeltiseppämestari (EAT), osaat vastata rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristysten käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä talonrakennus- tai korjausrakennustyömaalla. Osaat huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa.
Toimit rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristeiden asennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä.
Vastaat töiden toteutuksesta, työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset asennusten turvalliselle toteutukselle, huolehdit työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.
Talotekniikan erikoisammattitutkinto, Talotekniikkaurakoinnin osaamisala, 180 ops Rakennuspeltiseppämestarin EAT näytössä suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Pakolliset tutkinnon osat:
Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
Valinnainen tutkinnonosa (yksi):
Rakennuspeltiurakan käytännön järjestäminen, 60 osp
Teknisen eristysurakan käytännön järjestäminen, 60 osp
Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, kuulokemikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Lisäksi älypuhelin (tai muu kamera) on välttämätön tehtävien palautukseen ja näytön todentamiseen. Opiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä ja verkkokeskusteluissa käytämme Microsoft Teamsia.
Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Suoraan näytöillä maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: www.tyollisyysrahasto.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitamme, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Lisätietoja

Opettaja Milla Peltola puh. 040 868 0129
s-posti: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Sedu hakijapalvelut, p. 040 830 2275
hakijapalvelut(at)sedu.fi
Haku: 20Y2TateERapenä01