Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto (iltakoulutus)

Aloituspäivä
Alkaa 21.08.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
150 osp
Kenelle?
Koulutus on sinulle, jolla on teknisen alan peruskoulutus (esim. ICT-asentaja tai datanomi) tai muuten hankittu osaaminen. Työskentelet kokoonpano- ja huoltotehtävissä tai tietojärjestelmien toteutus-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtävissä, tai olet tähtäämässä näihin tehtäviin.
Sisältö
Keskeisenä opintosisältönä opiskelet tietokonejärjestelmät, sisäverkkojen kaapelointijärjestelmät, palvelinjärjestelmät, sekä ohjelmistojen asennuksen ja ylläpidon.
Miksi Sedu?
Saat käyttöösi opinnoissa käytettävät ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät omalle tietokoneellesi koulutuksen ajaksi. Näin voit harjoitella työskentelyä myös omalla ajalla.
Mitä saat?
Koulutuksella päivität jo olemassa olevaa osaamistasi ja saat valmiuden toimia käyttäjätukena erilaisissa organisaatioissa.
Koulutuksessa saat taidot tietokonelaitteiden ja -ohjelmistojen sekä tietojärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpitotehtäviin. Osaat suunnitella ja hoitaa työsi itsenäisesti voimassaolevien määräysten mukaisesti. Hallitset alalla käytettävien laitteiden, työvälineiden ja ohjelmistojen käytön ja käsittelyn. Lisäksi hallitset vianetsinnän ja osaat hyödyntää vianetsintään liittyviä ohjelmistoja.
Tieto- ja tietoliikenneasentajan ammattitutkinnon suorittanut voi toimia tietokone- ja tietoliikenneasennustehtävissä sekä laitteiden huoltotehtävissä tehdyn suunnitelman tai asiakkaan kanssa yhdessä sovitun toimeksiannon perusteella. Hän voi tehdä tietokone- tai tietoliikenneasennukset ja laitteiden huollot ja niissä tarvittavat määrittelyt ja tarkistukset, sekä tehdä työn käyttöönoton, lopputarkastuksen ja dokumentoinnin.
Mitä on hyvä tietää?
Opetus on joustavaa ja voit opiskella työn ohessa, sillä koulutusta järjestetään 1-2 iltana viikossa. Opinnot sisältävät myös itsenäistä opiskelua ja verkko-opintoja. Tutkintosuoritukset teet tavanomaisissa työtehtävissä henkilökohtaisen tutkintosuunnitelmasi mukaan. Kesällä opinnoissa pidetään tauko. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hae koulutukseen 2.8.2019 mennessä täyttämällä hakulomake. Sinulla tulee olla teknisen alan peruskoulutus tai muuten hankittu osaaminen tietokoneiden käytöstä. Vastaanotettuamme hakemuksesi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen kokonaiskustannus on 350 €.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Erkki Erkinheimo
p. 040 8680804
erkki.erkinheimo(at)sedu.fi
Kysy myös mahdollisuudesta oppisopimukseen:
p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.
Sedu hakijapalvelut
p. 020 124 5258, 040 830 2275
hakijapalvelut(at)sedu.fi