Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Aloituspäivä
Alkaa 15.08.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen kesto
180 osp
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle?
Uusi koulutus tarjolla:
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisestä oman yrityksen tai organisaatiosi tarpeisiin. Työpaikkasi voi olla yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. Koulutus soveltuu myös uutta liiketoimintaa käynnistäville yrityksille ja yrittäjille. Sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä tuotekehitystyö yrityksellesi tai omalle organisaatiollesi koulutuksen aikana.
Sisältö
Koulutukseen sisältyy yksi pakollinen ja neljä valinnaista tutkinnon osaa, joista valitaan kaksi.
Pakollinen tutkinnon osa: Proaktiivinen kehittäminen.
Valinnaiset tutkinnon osat: Brändin rakentaminen, Innovaattorina toiminen, Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä, Tuotteistaminen tuotekehitystyössä.
Tuotekehityksen erikoisammattitutkintoon tähtäävät opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu koulutuspäivistä, etäopiskelusta sekä työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä. Koulutuksen aikana toteutat tuotekehitysprojektin valmistelusta toteutukseen.
Sinua kouluttaa joukko Sedun kouluttajia ja alallaan arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Lähipäiviä järjestetään keskimäärin 1-2 pv/kk. Lähipäivien ajankohdat ja ohjelma täsmentyvät viimeistään henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimisen yhteydessä.
Mitä saat?
Koulutuksen päätyttyä osaat ideoida, suunnitella ja toteuttaa uusia tuotteita, palveluja ja toimintamalleja osaksi organisaation arkea. Olet löytänyt oman tiesi kehittäjänä ja kannustat myös muita jatkuvaan kehittämiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Hae koulutukseen 15.08.2019 mennessä täyttämällä hakulomake. Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja on näin opiskelijalle maksuton.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Lisätietoja
Päivi Katajamäki, p. 040 8680 192, paivi.katajamaki(a)sedu.fi
Virpi Lehtimäki, p. 040 868 0817, virpi.lehtimaki(a)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.