Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (iltakoulutus)

Ammattiala
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinto
Opiskelutapa
Monimuoto-opiskelu, Verkko-opiskelu, Iltaopiskelu
Aloituspäivä
15.09.2020
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
180 osp

Kenelle?

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisestä oman yrityksen tai organisaatiosi tarpeisiin. Työpaikkasi voi olla yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla. Koulutus soveltuu myös uutta liiketoimintaa käynnistäville yrityksille ja yrittäjille. Sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä tuotekehitystyö yrityksellesi tai omalle organisaatiollesi koulutuksen aikana.
Voit aina osallistua lähipäiviin myös etäyhteyden välityksellä. Lähipäivät järjestetään iltapainotteisesti Sedun uusituissa väistötiloissa Suupohjantiellä. Opintojen edetessä näytöt tulee suorittaa työelämässä.

Mitä saat?

Koulutuksen päätyttyä osaat ideoida, suunnitella ja toteuttaa uusia tuotteita, palveluja ja toimintamalleja palvelumuotoilun keinoin osaksi organisaation arkea. Olet löytänyt oman tiesi kehittäjänä ja kannustat myös muita jatkuvaan kehittämiseen. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.
Koulutukseen sisältyy yksi pakollinen ja neljä valinnaista tutkinnon osaa, joista valitaan kaksi.
Pakollinen tutkinnon osa: Proaktiivinen kehittäminen.
Valinnaiset tutkinnon osat: Brändin rakentaminen, Innovaattorina toiminen, Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä, Tuotteistaminen tuotekehitystyössä.
Tuotekehityksen erikoisammattitutkintoon tähtäävät opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu koulutuspäivistä, etäopiskelusta sekä työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä. Koulutuksen aikana toteutat tuotekehitysprojektin valmistelusta toteutukseen.
Sinua kouluttaa joukko Sedun kouluttajia ja alallaan arvostettuja työelämän asiantuntijoita.
Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Lähipäiviä järjestetään keskimäärin 1-2 pv/kk. Lähipäivien ajankohdat ja ohjelma täsmentyvät viimeistään henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimisen yhteydessä.
Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 500 €.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Hae koulutukseen 09.09.2020 mennessä täyttämällä hakulomake. Saatuamme hakemuksesi lähdemme yhdessä suunnittelemaan opintojasi.

Lisätietoja

Päivi Katajamäki, p. 040 8680 192, paivi.katajamaki(a)sedu.fi
Virpi Lehtimäki, p. 040 868 0817, virpi.lehtimaki(a)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.