Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Työhyvinvoinnin johtaminen (1 päivä)

Aloituspäivä
Joustava aloitus
Hinta
155 €
Kenelle? / Kohderyhmä
Esimiesasemassa työskenteleville, työhyvinvoinnista vastuussa oleville, työhyvinvoinnista kiinnostuneille
Sisältö
Saat koulutuksessa vastauksia siihen, mitä hyvinvoinnin johtaminen on ja miten työhyvinvointia johdetaan työn arjessa.
Opit johtamaan työhyvinvointia osana liiketoimintaa tavoitteellisesti ja osana organisaation strategiaa, visiota ja arvoja.
Saat myös käsityksen siitä miksi työhyvinvoinnille tulee määritellä organisaatiossa tavoitteiden lisäksi selkeät sisällöt, suunnitella kehittämisprosessit, määrittää resurssit sekä mittarit ja niiden seuranta.
Kouluttajan tai oppimisympäristön luoma lisäarvo
Koulutus toteutetaan dialogisesti, käytännön työelämään pohjautuen. On tärkeää, että pystyt olemaan läsnä ilman työpaineita ja keskittymään aiheeseen myös oman hyvinvoinnin näkökulmasta.
Mitä saat
Saat koulutuksessa käsityksen siitä, mitä työhyvinvoinnin johtaminen tarkoittaa ja mitä keinoja voisi hyödyntää hyvinvoinnin parantamiseen työssä. Työhyvinvointi tehdään arjessa ja se parantaa organisaatiosi tulosta.
Koulutuksessa on mahdollisuus pysähtyä työhyvinvointi-teeman äärelle: havaita omia ja työyhteisön vahvuuksia, löytää kehittämiskohteille konkreettisia toimia ja tuulettaa omia ja muidenkin asenteita.
Koulutus toteutetaan työnohjauksellisilla menetelmillä.
Mitä on hyvä tietää?
Paikka: Seinäjoki
Toivotaan, että puhelin voisi olla suljettuna/ äänettömällä koulutuspäivän ajan.
Koulutus toteutetaan, kun 8 opiskelijaa on ilmoittautunut mukaan. Opiskelijoille ilmoitetaan sähköpostilla koulutuspäivä.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 8 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova ja osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme puolet osallistumismaksusta, mutta kolme päivää ennen koulutusta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa laskutamme järjestelykulut 54€. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut ei saavu paikalle, laskutamme 50 €.
Lisätietoja
Kouluttaja Päivi Haanpää
p. 040 868 0185
paivi.haanpaa(at)sedu.fi