Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Ammattiala
Monialaiset koulutukset
Opiskelutapa
Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
5 osp

Kenelle?

Tämän tutkinnon osan suorittaminen valmentaa sinua kohti arvokasta työpaikkaohjaajan tehtävää. Sinulla ei tarvitse olla vielä työkokemusta tai kokemusta työpaikkaohjaajana toimimisesta. Opinnoissa tutustut ohjaamiseen, palautteen antamiseen ja erilaisiin tapoihin toteuttaa ammatillista koulutusta sekä oppilaitosten ja työpaikkojen yhteistyöhön.
- ammatillisen koulutuksen järjestämismuotoihin ja tutkintoihin perehtyminen
- yhteyshenkilönä toimiminen koulutuksen järjestäjän ja työpaikan välillä
- muiden opiskelijoiden ohjaaminen työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa ja muussa osaamisen hankkimisessa
- palautteen antaminen osaamisen kehittymisestä
Tutkinnon osa on kaikkien perustutkintojen yhteinen ammatillinen valinnainen tutkinnon osa, jonka suorittamiseen laadit henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman opettajan kanssa (HOKS). Kuhunkin ammattitaitovaatimukseen on verkossa oppimateriaali ja tehtävät, jotka liitetään osaksi näyttöä. Näytössä osoitat valmiudet työpaikkaohjaajana toimimiseen. Saat suorituksesta osatutkintotodistuksen. Sedun perustutkinto-opiskelijalle suoritus merkitään perustutkinnon tutkintotodistukseen. Koulutus on maksuton.
Kysy mahdollisuudesta suorittaa koulutus oppisopimuksella. Tällöin sinulla on oltava soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa oppisopimus voidaan solmia. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu oppisopimuspalvelut, p. 040 868 0627 tai s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Voit ilmoittautua verkko-opintoihin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksessa tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen.
Kaikki hakemuksella koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ilmoituksen koulutukseen valinnasta ja ohjeet Sedun Moodleen kirjautumiseen. Ilmoita huolellisesti oikea sähköpostiosoite hakemuksessa ja seuraa aktiivisesti postiasi (automaattinen liittymislinkki voi löytyä myös roskapostikansiosta).
Koulutus on maksuton.
Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamisesi!

Lisätietoja

Teija Ojala puh. 040 868 0737 ja
Minna Ojala puh. 040 868 0827
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi